Wrap up: Februari


Langzaam maar zeker wordt het toch heel voorzichtig lente. De sneeuwklokjes verschijnen en ook staan de eerste bomen alweer in bloei. Benieuwd wat we deze maand hebben gedaan? Lees snel verder.

wat wij hebben gelezen
Melisa: Ik heb niet heel veel gelezen deze maand, want ik heb veel bezoek gehaald :). Toch heb ik The Prince’s Rogue van Elise Kova en Caraval van Stephanie Garber gelezen.
Daphne: Deze maand heb ik echt heel veel gelezen, zeg! Ik startte de maand bijzonder goed met het lezen van Cinder. Fantastisch, was het! Ik ging verder met Het Zwarte Hart. Voor Booknuts las ik vervolgens Klik en Koninging, het derde en laatste deel van de Blackcoat Rebellion-serie. Daarna las ik The Apple Tart of Hope, The Jewel en De Lovebus. Deze maand heb ik ook twee novelles gelezen, namelijk Opgesloten en Lang & Gelukkig. Van de laatste novelle vind je binnenkort een recensie op Booknuts! Voor Chicklit.nl recenseerde ik deze maand De Kids of Appetite en Hoog Verraad. Beide boeken vond ik heel erg goed. Ik ging door met het lezen van Scarlet. Kan niet wachten op het derde deel van deze serie! Ik sloot de maand bijzonder goed af met het lezen van de eerste vier boeken van de Rosemary Beach-serie van Abbi Glines: Bijna verliefd, Nooit verliefd, Voor altijd verliefd en Opnieuw verliefd. Heb dus heerlijk veel kunnen lezen!

wat wij hebben gekeken
Melisa: Samen met Thyrze ben ik naar 50 Shades Darker geweest. Heel slecht maar wel amusant. Reign is weer begonnen! Daar ben ik echt super blij mee. Helaas is Wie is de mol? alweer bijna over.
Daphne: Deze maand heb ik The 100, via Netflix, weer op de voet gevolgd. Mijn vriend vond het een schande dat ik How I Met Your Mother nog nooit had gezien, dus wij zijn ook beginnen met die serie. Daarbij ben ik ook naar 50 Shades Darker geweest.

wat wij hebben gedaan
Melisa: Thyrze is langs geweest en we hebben Westminster Abby van binnen bekeken. Mijn moeder en zusje zijn ook langs geweest en aangezien mijn zusje nog nooit in London is geweest hebben we 12 km per dag gelopen om alles in te halen. Verder heb ik Katherine Webber, Melinda Salisbury, Sara Barnard, Cathrine Doyle, Alwyn Hamilton en Stephanie Garber ontmoet.
Daphne: Om eerlijk te zijn heb ik deze maand niet zo veel bijzonders gedaan. Ik ben een aantal keer uit eten geweest, en heb wat feestjes gehad. In een weekend had ik zelfs twee babyshowers! Dat was erg druk, maar wel erg gezellig (en lekker!).

Hoe zag jouw maand eruit?

Liefs,

Booknuts team

2 Comments on “Wrap up: Februari”

    1. Ja, ik ging lekker deze maand haha!! Ik vond de eerste vier boeken zo verslavend en ik ga snel door met de rest van de serie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *