Wrap up: Augustus

bookhaul-augustusSommige zijn al weer naar school, andere hebben nog even vakantie. Het weer wil af en toe ook niet echt meewerken, maar toch hebben we leuke dingen gedaan. Kijk je mee?

wat wij hebben gelezen
Thyrze: Ik ben een weekje op vakantie geweest en las daar uiteraard heel veel. Zo las ik De Sharheld Sage van Paul E. Horsman, Razend van Lis Lucassen, Terug naar Dwaaleiland van Melissa de la Cruz, Unplugged van Donna Freitas, Havikskruid van Irena Brignull, De Vuurwens van Amber Lough, Vurig van Jennifer L. Armentrout en Het verborgen orakel van Rick Riordan. Eenmaal thuis las ik nog Phobos van Victor Dixen en The Prophecy of Shadows van Michelle Madow.
Melisa:  Ik heb deze maand een nieuwe anime ontdekt en daar door ook een nieuwe manga. Ao Haru Ride is een manga met 13 volumes en is geweldig. Ook heb ik Grey gelezen. Heel veel fanfiction iedere maand. Did I mention I miss you? En Harry Potter and the cursed child staan ook op mijn read plank. 
Daphne: Aan het begin van deze maand ben ik op vakantie geweest, dus daar heb ik lekker wat boeken kunnen lezen. Ik las er: Harry Potter and the Cursed ChildHallo, tot ziens en alles daartussenRebootVertel me drie dingen en Did I Mention I Love You?. Ook heb ik deze maand twee boeken voor Chicklit gerecenseerd: Dumplin en Terug naar Dwaaleiland.

wat wij hebben gekeken
Thyrze: Ik heb eindelijk het nieuwe seizoen van Pretty Little Liars gezien. Ook keek ik de film Descendants, en ben ik meerdere malen naar de bioscoop geweest: Secret Life of PetsSuicide SquadMike and Dave Need Wedding Dates en Ben-Hur zag ik daardoor deze maand.
Melisa: Ik heb eindelijk mijn Bones marathon afgekeken, plus nog wat laatste afleveringen van Reign en Outlander. In de bios heb ik Jason Bourne gezien. Hij was super tof! Maar hij begint wel oud te worden.
Daphne: Ik ga letterlijk vanavond de laatste aflevering van seizoen 7A van Pretty Little Liars kijken. Heel erg veel zin in!!

wat wij hebben geluisterd
Melisa: Voor de roadtrip naar London had Marjolijn een playlist gemaakt. Die staat nu standaard op als ik ver in de auto reis.

wat wij hebben gedaan
Thyrze: Op 1 augustus kwamen we terug vanuit Londen. Verder ben ik nog een heerlijke week op vakantie geweest en was ik 30 augustus aanwezig bij het A.W. Bruna Bites evenement voor bloggers.
Melisa: Aan het begin van deze maand waren we nog in London en een paar dage nadat we terug waren ben ik naar Castlefest geweest met Emmy en Rob. Ik vind Castlefest altijd zo leuk! Lekker met Emmy sushi gaan eten. Kan gewoon. Natuurlijk hadden we Katja’s #ZomerBoerenFeest. Ik ben de halve maand bezig geweest met haar cadeautje, maar had hem helaas niet af. De volgende keer dat ik haar zie geef ik hem en laat ik jullie een foto zien. En last but not least, ben ik afgelopen weekend naar Abunai! geweest. Hier sta ik al 5 jaar met mijn schmink bedrijfje Kumadori. Het is altijd super gezellig. Wil je weten wat voor toffe dingen wij dit jaar hebben gemaakt? Kijk dan op de Facebook pagina van Kumadori.
Daphne: Toen ik terug kwam van vakantie ben ik gelijk de dag erna naar de bios gegaan, om Suicide Squad te zien. Ik vond die film heer erg vermakelijk!

Wat heb jij in augustus allemaal gedaan?

Liefs,

Booknuts team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *