Wrap up: April


Het is officieel lente! De klok is weer een uur vooruit, Pasen komt er weer aan en het weer wordt weer een stuk aangenamer. Tijd om een boekje te pakken en in het park te gaan liggen. Wil je weten wat we nog meer hebben gedaan?

wat wij hebben gelezen
Melisa: Ik heb deze maand eigenlijk Onverschrokken gelezen. Heel slecht maar ik had een drukke maand.
Daphne: Deze maand heb ik weer een aantal leuke boeken gelezen. Ik startte de maand april met het lezen van Laatste kans van Abbi Glines, deel 8 in van de Rosemary Beach-serie. Ik ging verder met het (her)lezen van de eerste twee delen van de Pretty Little Liars. De boeken vind ik echt zo fijn om te lezen. Ik ging verder met Piper Perish, een boek dat zat in de Celebrate Books Box ‘Arty Party’ van april. Hierna las ik Na de vloedgolf van Vera Kissel, om vervolgens te recenseren voor Chicklit.nl. Tot slot las ik deze maand Het Geheugenboek. Ik vond dat boek zo geweldig!

wat wij hebben gekeken
Melisa: Ik ben begonnen aan Thirteen Reasons Why, my god wat een serie. Ook ben ik weer bij met Supernatural, Once Upon A Time en The 100. Bones en Grimm heb ik helemaal afgekeken. Verder heb ik Beauty and The Beast en PowerRangers in de bios gezien.  Fallen heb ik ondertussen ook gezien, heel jammer wat ze ermee gedaan hebben.
Daphne: Op Netflix heb ik deze maand Thirteen Reasons Why afgekeken. Wat een steengoede serie! Stiekem hoop ik toch wel dat er een tweede seizoen komt. Ook begon deze maand EINDELIJK Pretty Little Liars weer, dus dat ben ik ook zeker weer gaan kijken. Hou van die serie! Ook ben ik deze maand drie keer naar de bioscoop gegaan: naar Beauty and the BeastFast & Furious 8 en Guardians of Galaxy Vol. 2.

wat wij hebben gedaan
Melisa: Deze maand zat vol met essays schrijven, maar ik heb ook hele leuke dingen gedaan. Zo ben ik naar de musical The Bodyguard geweest, was er natuurlijk YALFest, mocht ik Meghan Shepherd interviewen (komt snel online) en heb ik een paar dagen heerlijk gespendeerd met mijn loves en hebben we een paar #lunarhunt opdrachten gedaan.
Daphne: Na een jaar lang te hebben gewacht, konden wij deze maand eindelijk naar YALFest 2017. Ik gaf hier al aan waarom ik het event helemaal geweldig vond. Ik hoop zó erg dat er een 2018-editie komt!

Hoe zag jouw maand eruit?

Liefs,

Booknuts team

3 Comments on “Wrap up: April”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *