Unboxing: Verdermeer box

Toen ik hoorde van dit boek was ik helemaal happy! Ik houd van Tahereh Mafi, en ookal is dit een boek voor een iets jonger publiek, was ik er heel benieuwd naar. Er komen steeds meer bookboxen, ook in Nederland, maar dit soort boxen zijn wel heel speciaal. De keuze was dan ook snel gemaakt, ik moest en zou hem hebben. Één probleempje, we zouden nog aan het reizen zijn van Londen naar huis. Ik zat achter het stuur, maar gelukkig was Tim zo lief om voor mij ook een mailtje naar Blossom Books te sturen. Gisteren kwam hij binnen, en hij is toch tof!

image
Het begint al op de doos met een super leuk stickertje van de mascotte van het boek.

Eerst zie je een bruine envelop met super leuk het Blossom Books logo erop gestempeld met een waxseal. Ik houd echt van die seals, maakt het net even iets specialer. In de envelop zit een brief met uitleg over de box. Dat je sommige goodies wel in een keer zult begrijpen en dat je voor sommige het boek moet lezen. Ik vind dat super leuk, want als ik het boek straks ga lezen dan ga ik proberen de goodies te plaatsen. Ook zit er een uitleg bij van een origami vosje. Verder in de box vond ik dan ook origami papier, ik ben gelijk aan de slag gegaan.


Ik vind hem aardig gelukt, niet helemaal perfect nog, maar toch. De uitleg was soms een beetje moeilijk, maar ik zeker nog een paar keer oefenen.

image

Als je de box dan verder opent zie je een lineaal met ‘In geval van nood in drieën breken’. hmmm om deze te snappen zal ik wel het boek moeten lezen. Grappig. Ik zie het prachtige boek er al doorheen, maar eerst nog wat anders shiney.

image

Drie leuke armbanden die als je goed kijkt ook op de cover staan. Deze snap ik dus wel. Ik pas ze precies en ze rinkelen leuk als ik ze om heb. Ik houd ze wel om als ik het boek ga lezen, om in de sfeer te komen.

image

Verder vind ik nog wat andere leuke goodies. Twee stickers van het vosje, een hele kaart met een hele mooie quote (neem ik aan) gedrukt op goud papier. Die gaat aan mijn book wall. En een mooie boekmark!

image

Als laatste vind ik nog een pen en een potje Indische inkt. Ook hiervoor moetje het boek lezen denk ik. Maar ik ben er wel blij mee want ik doe veel handlettering zoals jullie morgen kunne zien. Ook kan ik hiermee weer hekelmooie Hogwarts brieven maken. Helemaal onderop lag de kleurplaat voor de Bryunzeel wedstrijd, die ga ik zeker kleuren!

image

Wat is het boek toch tof hè? Ik heb hem een tijdje lopen shinen in de zon. Weet je wat nog toffer is? Hij is gesigneerd! Hij is van binnen ook heel mooi, dus ik ga zeker veel plezier beleven met het lezen van dit boek!

Wat vind jij van de box en het boek? 

Liefs,

Melisa

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post