Unboxing: Verdermeer box

Toen ik hoorde van dit boek was ik helemaal happy! Ik houd van Tahereh Mafi, en ookal is dit een boek voor een iets jonger publiek, was ik er heel benieuwd naar. Er komen steeds meer bookboxen, ook in Nederland, maar dit soort boxen zijn wel heel speciaal. De keuze was dan ook snel gemaakt, ik moest en zou hem hebben. Één probleempje, we zouden nog aan het reizen zijn van Londen naar huis. Ik zat achter het stuur, maar gelukkig was Tim zo lief om voor mij ook een mailtje naar Blossom Books te sturen. Gisteren kwam hij binnen, en hij is toch tof!

image
Het begint al op de doos met een super leuk stickertje van de mascotte van het boek.

Eerst zie je een bruine envelop met super leuk het Blossom Books logo erop gestempeld met een waxseal. Ik houd echt van die seals, maakt het net even iets specialer. In de envelop zit een brief met uitleg over de box. Dat je sommige goodies wel in een keer zult begrijpen en dat je voor sommige het boek moet lezen. Ik vind dat super leuk, want als ik het boek straks ga lezen dan ga ik proberen de goodies te plaatsen. Ook zit er een uitleg bij van een origami vosje. Verder in de box vond ik dan ook origami papier, ik ben gelijk aan de slag gegaan.


Ik vind hem aardig gelukt, niet helemaal perfect nog, maar toch. De uitleg was soms een beetje moeilijk, maar ik zeker nog een paar keer oefenen.

image

Als je de box dan verder opent zie je een lineaal met ‘In geval van nood in drieën breken’. hmmm om deze te snappen zal ik wel het boek moeten lezen. Grappig. Ik zie het prachtige boek er al doorheen, maar eerst nog wat anders shiney.

image

Drie leuke armbanden die als je goed kijkt ook op de cover staan. Deze snap ik dus wel. Ik pas ze precies en ze rinkelen leuk als ik ze om heb. Ik houd ze wel om als ik het boek ga lezen, om in de sfeer te komen.

image

Verder vind ik nog wat andere leuke goodies. Twee stickers van het vosje, een hele kaart met een hele mooie quote (neem ik aan) gedrukt op goud papier. Die gaat aan mijn book wall. En een mooie boekmark!

image

Als laatste vind ik nog een pen en een potje Indische inkt. Ook hiervoor moetje het boek lezen denk ik. Maar ik ben er wel blij mee want ik doe veel handlettering zoals jullie morgen kunne zien. Ook kan ik hiermee weer hekelmooie Hogwarts brieven maken. Helemaal onderop lag de kleurplaat voor de Bryunzeel wedstrijd, die ga ik zeker kleuren!

image

Wat is het boek toch tof hè? Ik heb hem een tijdje lopen shinen in de zon. Weet je wat nog toffer is? Hij is gesigneerd! Hij is van binnen ook heel mooi, dus ik ga zeker veel plezier beleven met het lezen van dit boek!

Wat vind jij van de box en het boek? 

Liefs,

Melisa

2 Comments on “Unboxing: Verdermeer box”

  1. Ik vind het boek er echt prachtig uitzien. Verder is het gewoon super dat het allemaal zo mooi bij elkaar past. De armbanden die je ook op de cover kan terugvinden bijvoorbeeld maar ook dat super schattige kaartje met de quote.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *