Unboxing: Celebrate Books Box ‘Swords & Games’


Yes! Op 14 februari, Valentijnsdag, werd de Celebrate Books Box ‘Swords & Games’ bezorgd. Ik was zo ongelofelijk blij! Ik zat al een tijdje naar deze box uit te kijken, wat vooral te danken is aan het feit dat er meerdere sneak previews werden getoond. Ik bedoel, hoe wil je mij nóg nieuwsgieriger maken? Toen de postbode het pakketje bezorgde, pakte ik als een gek de box uit. Benieuwd wat er allemaal in zat? Kijk dan mee!


De traditionele Celebrate Books-box, met het logo op de doos. Bij het uitpakken kwam ik weer als eerste het kaartje van Celebrate Books tegen, waarop staat beschreven wat er allemaal in de box zit.


De eerste goodie die ik uitpakte was een linnen tasje van Clavis met de quote: Movies are good. Books are better! Een hele toepasselijke quote, haha.


Vervolgens vond ik twee ingepakte zakjes. In het ene zakje zaten mini-zwaardjes. Die waren scherp! Ik denk daarom dat ze kunnen dienen als satéprikkers. In het tweede zakje zat een lekker ruikende lippenbalsem en een toffe boekenlegger. Deze ga ik zeker gebruiken!


Ik ging verder met uitpakken, en ik kwam een heerlijk geurend kaarsje tegen. Hmmm! Ook zat er op een kaartje een beschrijving bij hoe je met het kaarsje om moet gaan. Bijvoorbeeld dat wanneer je je kaasje hebt uitgemaakt, je hem de volgende keer niet direct moet aansteken. Je kan beter het ‘zwarte’ van de lont eraf knippen. Handige tips!


Toen kwam ik een heel leuk Things to do-boekje tegen. Je kan in het boekje zelf lijstjes invullen. De titels van de lijstjes luiden: ‘Dingen die ik zou kunnen doen’, ‘Dingen die ik heb gedaan’ en ‘Hier droom ik van’. Ook zat er een New Adult-foldertje in van Zomer & Keuning, een boekenlegger van De Selectie-serie, een recept en een waardebon voor een gratis fotoprint.


Ook zat er een kaart in met de quote: ‘I like to party and by party I mean read books’. Een quote die je vaak tegenkomt, maar nog steeds leuk blijft. Ik vond ook een folder van het Feel Good & Shop-event, wat plaatsvindt op 25 en 26 maart. Sorry, maar ik denk dat ik daar niet bij kan zijn. De laatste folder die ik vond is de oude, vertrouwde handtekeningkaart. Op deze kaart staat een quote uit het boek mét de handtekening van de schrijfster. Tofffff!


Deze keer is ook het boek ingepakt. Ik vind dat nog steeds zo leuk! Het voelt hierdoor écht als een cadeautje.


Tadaaa! Hierbij Onverschrokken en een bijbehorende boekenlegger. Ik vind dit heel leuk! Ik had al verwacht dat dit boek erin zou zitten, maar daardoor wilde ik de box alleen nog maar liever bestellen. Ik ben er zo blij mee!


Hierbij de totale Swords & Games-box. WAUW. Wat ben ik blij! De goodies die erin zitten zijn super tof. Ik ben vooral heel erg blij met het kaarsje en de boekenleggers. De boxen van Celebrate Books koop ik tegenwoordig op de automatische piloot. De volgende box is dus ook al besteld, en ik kan er niet op wachten!

Wil jij de volgende box ook bestellen? Ga dan snel naar de website van Celebrate Books!

Liefs,

2 Comments on “Unboxing: Celebrate Books Box ‘Swords & Games’”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *