Unboxing: Celebrate Books Box ‘Bad Boys’

Toen ik deze box bestelde, was ik heel erg benieuwd naar het boek dat erin zat. Om eerlijk te zijn, wist ik tot voor het uitpakken van de box nog niet zeker welk boek erin zou zitten. Vaak weet ik het bijna wel zeker welk boek het is, maar bij deze box had ik geen idee. Niet dat ik dat er vond, in tegendeel! Ben jij benieuwd wat er nog meer voor leuks in deze box zat? Kijk dan mee!


Toen ik de doos openmaakte, zag ik als eerste een zilver blikje met de tekst I am a Bookie Monster erop. Zou dit een nieuwe kaars zijn? Maar nee, het is een blikje vol met heerlijke hartjes-snoepjes. Hmmmm! Daarnaast vond ik ook direct een To Be Read-notitieblok. Superhandig! En ik ben natuurlijk dol op de Harry Potter-quote die rechtsonderin staat.


Ik vond ook nog een waaier met de quote ‘Be Mine Forever’, schattige boekenleggers van de mannelijke hunken uit List & Leugens en Hof van Mist en Woede, en New Adult tissues. Dat was niet het enige, want in een roze verpakking zaten matt-zwarte buttons.


Wat, volgens mij, niet mag ontbreken in de boekenboxen, is het promotiemateriaal en de handige boekenleggers. Er zaten echt veel boekenleggers in dit keer, een stuk of 5, waarvan ik er veel nog niet had. Happy!


Tot slot vond ik de quote-kaart, met op de achterkant ‘Dankjewel, Erin Watt’ handgeschreven. Whoeoe! Helemaal geweldig! Het boek zat ook deze keer weer netjes ingepakt. Nog voordat ik het ingepakte boek openmaakte, had ik geen idee om welk boek het ging (ik lees namelijk van te voren niet het kaartje waarop staat wat er allemaal in zit). De stijl van de quote-kaart kwam me wel bekend voor, maar ik kon het niet helemaal plaatsen.


JAAAA!! De Royals #1: Verleiding zit in deze boekenbox. Ik ben zo zo zo blij met dit boek, omdat ik écht op dit boek zat te wachten. Ik weet zeker dat ik dit boek binnen de korte keren uit ga hebben. De recensie van dit boek volgt dus snel.


Hierbij de gehele inhoud van de boekenbox ‘Bad Boys’. Ik ben meer en meer dan tevreden. Er zaten super veel leuke goodies in, en lekker veel boekenleggers. Topperrrr!

Heb jij deze boekenbox ook binnen gekregen?

 

Liefs,

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post