Unboxing: Celebrate Books Box ‘Bad Boys’

Toen ik deze box bestelde, was ik heel erg benieuwd naar het boek dat erin zat. Om eerlijk te zijn, wist ik tot voor het uitpakken van de box nog niet zeker welk boek erin zou zitten. Vaak weet ik het bijna wel zeker welk boek het is, maar bij deze box had ik geen idee. Niet dat ik dat er vond, in tegendeel! Ben jij benieuwd wat er nog meer voor leuks in deze box zat? Kijk dan mee!


Toen ik de doos openmaakte, zag ik als eerste een zilver blikje met de tekst I am a Bookie Monster erop. Zou dit een nieuwe kaars zijn? Maar nee, het is een blikje vol met heerlijke hartjes-snoepjes. Hmmmm! Daarnaast vond ik ook direct een To Be Read-notitieblok. Superhandig! En ik ben natuurlijk dol op de Harry Potter-quote die rechtsonderin staat.


Ik vond ook nog een waaier met de quote ‘Be Mine Forever’, schattige boekenleggers van de mannelijke hunken uit List & Leugens en Hof van Mist en Woede, en New Adult tissues. Dat was niet het enige, want in een roze verpakking zaten matt-zwarte buttons.


Wat, volgens mij, niet mag ontbreken in de boekenboxen, is het promotiemateriaal en de handige boekenleggers. Er zaten echt veel boekenleggers in dit keer, een stuk of 5, waarvan ik er veel nog niet had. Happy!


Tot slot vond ik de quote-kaart, met op de achterkant ‘Dankjewel, Erin Watt’ handgeschreven. Whoeoe! Helemaal geweldig! Het boek zat ook deze keer weer netjes ingepakt. Nog voordat ik het ingepakte boek openmaakte, had ik geen idee om welk boek het ging (ik lees namelijk van te voren niet het kaartje waarop staat wat er allemaal in zit). De stijl van de quote-kaart kwam me wel bekend voor, maar ik kon het niet helemaal plaatsen.


JAAAA!! De Royals #1: Verleiding zit in deze boekenbox. Ik ben zo zo zo blij met dit boek, omdat ik écht op dit boek zat te wachten. Ik weet zeker dat ik dit boek binnen de korte keren uit ga hebben. De recensie van dit boek volgt dus snel.


Hierbij de gehele inhoud van de boekenbox ‘Bad Boys’. Ik ben meer en meer dan tevreden. Er zaten super veel leuke goodies in, en lekker veel boekenleggers. Topperrrr!

Heb jij deze boekenbox ook binnen gekregen?

 

Liefs,

2 Comments on “Unboxing: Celebrate Books Box ‘Bad Boys’”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *