Unboxing: Celebrate Books Box ‘Arty Party’


Het is deze maand feestmaand bij Celebrate Books, want zij bestaan deze maand 1 jaar! Ter ere van hun eenjarige jubileum werd deze feestbox uitgebracht, vol vrolijke en leuke goodies. Daarnaast zit er ook een heel kleurrijk boek in. Benieuwd wat er allemaal precies in deze box zit? Kijk dan mee!


Toen ik de box openmaakte, vond ik allereerst het kaartje. Op dit kaartje staat beschreven wat er allemaal in de box zit, en er zit zoveel leuks in! Ik was vooral heel erg blij met wat ik daarna in de box vond, namelijk een exclusieve kaars van Letters & Lights. Hij ruikt echt zo lekker, alleen vind ik het wel zonde om hem aan te steken… Hij ziet er namelijk zo mooi en kleurrijk uit met die glitters!


Het tweede wat ik vond was een schattig kettinkje met de cover van Duizend stukjes van jou, gemaakt door een dame uit Polen. Ik vind hem erg goed gelukt! Ik kan wel begrijpen waarom voor dit kettinkje de cover van Duizend stukjes van jou is gekozen, want de cover vind ik echt prachtig. Alhoewel ik het kettinkje schattig vind, ga ik er niet vanuit dat ik hem ook daadwerkelijk ga dragen.


Toen kwam de grote verassing, en (voor mij) de tofste goodie uit de bok! Namelijk een Beauty & The Beast notitieblok! Wauw. Ik vind deze notitieblok met klem erg origineel. De blaadjes van het notitieblok zijn ook mooi, maar wacht maar totdat je de achterkant ziet…


Op de achterkant staat een super mooie illustratie van onze prachtige Belle. Natuurlijk vind ik het ook geweldig dat Belle op deze illustratie een boek aan het lezen is.


Ik ging verder met uitpakken, en ik vond wat leuke boekenleggers, een sneak preview van Bijzondere Vertelsels én een tegoedbon voor een gratis goodie op YALFest. Maar goed dat ik ga, want ik ben reuze benieuwd naar die gratis goodie!


Toen vond ik wat leuke (en spannende!) kaarten. Mijn lievelingskaart is toch wel die van Rhysand en Feyre. I know what you did there *wiebelt met wenkbrauwen*. De kaart met de quote vind ik ook heel mooi vormgegeven. De kleuren die gebruikt worden komen erg strak naar voren, en de handtekening van de auteur staat er op!


Net als in de laatste paar boxen, was ook het boek uit deze box ingepakt. Extra leuk bij het uitpakken! Het boek dat deze maand in Celebrate Books Box zit is Piper Perish. Ik had al een heel sterk vermoeden dat dit boek in deze box zou zitten, door de beschrijvingen en het tijdstip waarop het boek uit kwam. Maar ik ben er zo blij mee! Niet alleen omdat mijn lieve boekenvriendinnetje Emmy de cover en illustraties heeft ontworpen, maar ook omdat het boek me oprecht aanspreekt.

Heb jij de box van deze maand ook weten te scoren?

Liefs,

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post