Unboxing: Celebrate Books Box ‘Arty Party’


Het is deze maand feestmaand bij Celebrate Books, want zij bestaan deze maand 1 jaar! Ter ere van hun eenjarige jubileum werd deze feestbox uitgebracht, vol vrolijke en leuke goodies. Daarnaast zit er ook een heel kleurrijk boek in. Benieuwd wat er allemaal precies in deze box zit? Kijk dan mee!


Toen ik de box openmaakte, vond ik allereerst het kaartje. Op dit kaartje staat beschreven wat er allemaal in de box zit, en er zit zoveel leuks in! Ik was vooral heel erg blij met wat ik daarna in de box vond, namelijk een exclusieve kaars van Letters & Lights. Hij ruikt echt zo lekker, alleen vind ik het wel zonde om hem aan te steken… Hij ziet er namelijk zo mooi en kleurrijk uit met die glitters!


Het tweede wat ik vond was een schattig kettinkje met de cover van Duizend stukjes van jou, gemaakt door een dame uit Polen. Ik vind hem erg goed gelukt! Ik kan wel begrijpen waarom voor dit kettinkje de cover van Duizend stukjes van jou is gekozen, want de cover vind ik echt prachtig. Alhoewel ik het kettinkje schattig vind, ga ik er niet vanuit dat ik hem ook daadwerkelijk ga dragen.


Toen kwam de grote verassing, en (voor mij) de tofste goodie uit de bok! Namelijk een Beauty & The Beast notitieblok! Wauw. Ik vind deze notitieblok met klem erg origineel. De blaadjes van het notitieblok zijn ook mooi, maar wacht maar totdat je de achterkant ziet…


Op de achterkant staat een super mooie illustratie van onze prachtige Belle. Natuurlijk vind ik het ook geweldig dat Belle op deze illustratie een boek aan het lezen is.


Ik ging verder met uitpakken, en ik vond wat leuke boekenleggers, een sneak preview van Bijzondere Vertelsels én een tegoedbon voor een gratis goodie op YALFest. Maar goed dat ik ga, want ik ben reuze benieuwd naar die gratis goodie!


Toen vond ik wat leuke (en spannende!) kaarten. Mijn lievelingskaart is toch wel die van Rhysand en Feyre. I know what you did there *wiebelt met wenkbrauwen*. De kaart met de quote vind ik ook heel mooi vormgegeven. De kleuren die gebruikt worden komen erg strak naar voren, en de handtekening van de auteur staat er op!


Net als in de laatste paar boxen, was ook het boek uit deze box ingepakt. Extra leuk bij het uitpakken! Het boek dat deze maand in Celebrate Books Box zit is Piper Perish. Ik had al een heel sterk vermoeden dat dit boek in deze box zou zitten, door de beschrijvingen en het tijdstip waarop het boek uit kwam. Maar ik ben er zo blij mee! Niet alleen omdat mijn lieve boekenvriendinnetje Emmy de cover en illustraties heeft ontworpen, maar ook omdat het boek me oprecht aanspreekt.

Heb jij de box van deze maand ook weten te scoren?

Liefs,

2 Comments on “Unboxing: Celebrate Books Box ‘Arty Party’”

  1. Leuk! Een hele leuke verzameling ook. Ik vind boekboxen altijd wat moeilijk omdat ik al een tijdje bezig ben met het wegdoen van overbodige spullen. Vaak zitten er in de bookbox dan toch spullen waarvan ik denk: daar kan ik niets mee.
    Hier valt het wel mee. Ook maar een keer proberen dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *