Unboxing: BAK Secret Santa

In december deet ik mee aan de BoekenAdventsKalender Secret Santa van Emmy. Ik doe al mee vanaf het begin, dus dit was mijn vierde keer. Ook dit jaar kreeg ik weer een super tof pakketje.


Het kwam in drie delen aan. Één pakketje van Anita zelf en twee van Bookdepository. Ik wist dus dat ik in iedergeval twee boeken kreeg. Feest! Het bruine pakketje van Anita kwam voor Kerst en die heb ik braaf onder de boom gelegd tot dat de andere pakketjes aan kwamen.


Dit kwam er uit het bruine pakketje. Een ingepakt cadeautje en de rest in een mooi zakje.

En dit zat er allemaal in pakketje een en twee. Een super lief kaartje, een mooie Divergent notebook, lekkere thee en een lekker reep, elastiekjes, een eekhoorn sleutelhanger (super leuk!), een hebban catalogus van Engelse boeken die uitkomen en het boek Twelve days of Dash & Lily. Toen kon ik al een beetje raden wat er in pakketje drie zat.

 

 

 
En jahoor! Daar zat Dash & Lily’s Book of Dares in! Super tof! Ik heb al een tijdje naar deze boeken gekeken en vond het wel leuk die met Kerst te lezen.

Dankjewel Anita voor dit mooie pakketje en Dankjewel Emmy voor het organiseren!

 

Liefs,

4 Comments on “Unboxing: BAK Secret Santa”

  1. Dash & Lily’s book of dares is echt mijn faaavoooo christmas read. Ik herlees hem echt elk jaar met kerst. Twelve days moet ik nog steeds aanschaffen, maar als hij net zo goed is als book of dares dan issie echt té cute.

  2. Ik vond Dash & Lily’s book of dates echt zo tof. Het is mijn go to bij geworden rond de kerst. Ik twijfel nog of ik de nieuwe Dash & Lily wel moet lezen.

    Wat tof dat er zoveel tijd en aandacht in de secret santa actie is gestoken door iedereen. Misschien ga ik me dit jaar toch ook maar opgeven ^^

  3. Ik heb zelf ook twee leuke boeken gekregen en hoop ze zo snel mogelijk te kunnen lezen. Jammer dat de verzendkosten per post zo hoog zijn. Ik had Ellis als lootje gekregen en heb het boek rechtstreeks naar haar laten sturen en enkele kleine spulletjes per post. Gelukkig kon ik gisteren mijn achterstand inhalen. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *