Het is eindelijk zover! Vandaag staat alles in het teken van groen voor de release van het laastste deel in de ACOTAR serie: A Court of Wings and Ruin! Bloomsbury vroeg of we een groen kledingstuk aan wilde doen, dus ik heb een groen shirt aan, at lekker avocado en drink uit een groene beker.

Ik ben groot fan van Sarah J Maas en ben daarom ook super blij dat ik bij Bloomsbury stage mag gaan lopen vanaf deze maand. Ik kon niet wachten op dit deel en heb daarom ook veel fanfics ervan gelezen, maar nu is hij er eindelijk! Samen met deze prachtige box.

Ik wilde eigenlijk filmen om jullie mijn enthousiasme te laten zien, maar ik zal jullie mijn zieke hoofd besparen. Ik hoop dat ik het zo alsnog kan overbrengen.


Het eerste wat ik zag was dit SUPER toffe tasje die Emmy heeft ontworpen. Dit symbool voor the Night Court wil ik misschien ooit nog laten tatoeëren.

Ik houd van dit soort tasjes, je kan er nooit genoeg hebben. Ik heb er eigenlijk altijd wel een in mijn tas.

 

 

 

 

 

Kijk dit boek dan! Hij is zo mooi. Ik heb deel 1 en 2 in paperback, maar ik vond bij deel 3 de kleur niet echt mooi. Wat ik wel echt tof vind is dat Charlie Bowater die ik al een hele tijd volg op instagram de jurk heeft ontworpen die op de cover staat. Ook heeft ze meegeholpen aan het kleurboek. Zo gaaf dit.

Ik ben ook blij met de poster die Bloomsbury heeft meegestuurd. Die krijgt een mooi plekje in mijn kamer.

I died a thousand deaths reading this book. Ik heb veel gelezen over mensen die bang waren dat SJM geen serie kon afsluiten, maar ik kan je verzekeren dat ze dat zeker kan.

 

 

 

 

Deze quote kaart, ook ontworpen door Emmy, vind ik wel de mooiste tot nu toe denk ik. Hij gaat op mijn quote kaart wall. Er zijn veel toffe quotes in dit deel. Ik heb Bloomsbury goed in de gaten gehouden voor ieder release van nieuwe quote. Ze hebben het super gedaan met de marketing van dit boek.

Het gaat helaas niet helemaal goed met SJM waardoor het erg lastig is om handtekeningen te krijgen, maar deze digitale versie vind ik ook helemaal mooi.

 

 

 

 


Ik ben geobsedeerd met deze boekenlegger. Ik dacht eerst dat het een ketting was ofzo, maar het is een boekenlegger. Een hele mooie boekenlegger. Wellicht maak ik er nog een armand van, want dat lijkt mee ook tof.

 


Ik ga ook een mooi plekje vinden voor deze sticker van een van mijn favo scenes van A Court of Mist and Fury. Ik denk dat ik een ACOTAR notebook ga maken en deze erop plak.

Dit spiegeltje is ook kei leuk en van dezelfde artist als de sticker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Deze box is echt episch. Ook zaten er nog potloden van Throne of Glass bij en een boekenlegger met “One more chapter… I whispered two hours ago”. Kijk dan! Ik ben helemaal happy met de inhoud.

Wat vind jij van deze box? en heb je het boek al uit?

Liefs,

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post