CelebrateBooks box: Sarah J Maas Special

Het is eindelijk zover! Vandaag staat alles in het teken van groen voor de release van het laastste deel in de ACOTAR serie: A Court of Wings and Ruin! Bloomsbury vroeg of we een groen kledingstuk aan wilde doen, dus ik heb een groen shirt aan, at lekker avocado en drink uit een groene beker.

Ik ben groot fan van Sarah J Maas en ben daarom ook super blij dat ik bij Bloomsbury stage mag gaan lopen vanaf deze maand. Ik kon niet wachten op dit deel en heb daarom ook veel fanfics ervan gelezen, maar nu is hij er eindelijk! Samen met deze prachtige box.

Ik wilde eigenlijk filmen om jullie mijn enthousiasme te laten zien, maar ik zal jullie mijn zieke hoofd besparen. Ik hoop dat ik het zo alsnog kan overbrengen.


Het eerste wat ik zag was dit SUPER toffe tasje die Emmy heeft ontworpen. Dit symbool voor the Night Court wil ik misschien ooit nog laten tatoeëren.

Ik houd van dit soort tasjes, je kan er nooit genoeg hebben. Ik heb er eigenlijk altijd wel een in mijn tas.

 

 

 

 

 

Kijk dit boek dan! Hij is zo mooi. Ik heb deel 1 en 2 in paperback, maar ik vond bij deel 3 de kleur niet echt mooi. Wat ik wel echt tof vind is dat Charlie Bowater die ik al een hele tijd volg op instagram de jurk heeft ontworpen die op de cover staat. Ook heeft ze meegeholpen aan het kleurboek. Zo gaaf dit.

Ik ben ook blij met de poster die Bloomsbury heeft meegestuurd. Die krijgt een mooi plekje in mijn kamer.

I died a thousand deaths reading this book. Ik heb veel gelezen over mensen die bang waren dat SJM geen serie kon afsluiten, maar ik kan je verzekeren dat ze dat zeker kan.

 

 

 

 

Deze quote kaart, ook ontworpen door Emmy, vind ik wel de mooiste tot nu toe denk ik. Hij gaat op mijn quote kaart wall. Er zijn veel toffe quotes in dit deel. Ik heb Bloomsbury goed in de gaten gehouden voor ieder release van nieuwe quote. Ze hebben het super gedaan met de marketing van dit boek.

Het gaat helaas niet helemaal goed met SJM waardoor het erg lastig is om handtekeningen te krijgen, maar deze digitale versie vind ik ook helemaal mooi.

 

 

 

 


Ik ben geobsedeerd met deze boekenlegger. Ik dacht eerst dat het een ketting was ofzo, maar het is een boekenlegger. Een hele mooie boekenlegger. Wellicht maak ik er nog een armand van, want dat lijkt mee ook tof.

 


Ik ga ook een mooi plekje vinden voor deze sticker van een van mijn favo scenes van A Court of Mist and Fury. Ik denk dat ik een ACOTAR notebook ga maken en deze erop plak.

Dit spiegeltje is ook kei leuk en van dezelfde artist als de sticker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Deze box is echt episch. Ook zaten er nog potloden van Throne of Glass bij en een boekenlegger met “One more chapter… I whispered two hours ago”. Kijk dan! Ik ben helemaal happy met de inhoud.

Wat vind jij van deze box? en heb je het boek al uit?

Liefs,

5 Comments on “CelebrateBooks box: Sarah J Maas Special”

  1. Zodra ik las over het tatoeëren wist ik meteen dat het jouw unboxing was Melisa, haha.
    Gelukkig dat je zo blij bent met de box! Ik had ‘m niet besteld, maar ik moet dan ook nog altijd in deel 1 beginnen… oeps.

  2. Leuke enthousiaste unboxing! Heb hem niet besteld, had wel graag de Nederlandse besteld, maar twijfelde te lang (deel 1 nog niet uitgelezen en deel 2 nog niet begonnen 🙈)

    1. Ahh jammer, je zou haar nog even kunnen mailen of ze nog wat voor je kan betekenen. Lees snel de boeken uit! Ze zijn zoooool tof 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *