Celebrate Books Box Oktober: All The Feels


Ongeveer anderhalve maand geleden bestelde ik mijn allereerste Celebrate Books Box. Het thema van deze box, All The Feels, beloofde veel goeds; ik ben namelijk wel zo’n iemand die van gevoelige boeken houd. Gisteren was het eindelijk zo ver: de postbode belde aan en bezorgde me het pakketje. In deze post laat ik jullie graag zien wat de inhoud is van deze (spoiler: supertoffe) boekenbox.

Dit is de eerste keer dat ik de Celebrate Books Box heb besteld. Waarom ik hem nog niet eerder heb besteld? Geen idee, eigenlijk. Ik denk dat ik ervan uitging dat ik zelf controle wilde hebben op wat ik bestel, aangezien het een verassing is welk boek er in de box zit. Maar man, wat heb ik een spijt dat ik de eerdere boxen niet heb besteld! Ik heb serieus dagen uit zitten te kijken naar deze box, mezelf afvragend welk boek erin zou zitten. Die ‘spanning’ heeft me doen overhalen om de boxen van Celebrate Books voortaan te bestellen. Naja, de Nederlandse in ieder geval; ik lees namelijk vrijwel geen Engelse boeken.


Ditmaal zat Sterrenstof in de boekenbox. Dit is dat boek dat echt nog maar net is uitgegeven door een nieuwe Nederlandse YA-uitgever Young & Awesome.


Toen kwamen de goodies! Allereerst hele lekkere (ja, ze gingen gelijk mijn mond in) en toepasselijke snoepjes in de vorm van visjes, die goed matchen bij de cover van Sterrenstof.


Dit vind ik de leukste goodie die in het box zat: SOKKEN. Niet zomaar sokken, natuurlijk, maar bookish-sokken. BOOKISH-SOKKEN. Love it!


Een mini-poster met een quote uit Sterrenstof, mét een handtekening van de auteur.


Een speciaal ontworpen boekenlegger en notitieblokje. Hier ben ik ook erg blij mee, omdat deze speciaal voor deze Celebrate Books Box zijn ontworpen en gemaakt. Daarbij zit er een pen bij, een van de goodies die Young & Awesome verkoopt.


Dit is de gehele boekenbox! Ik ben er echt onwijs blij mee. Afgelopen week heb ik ook de (Nederlandse) boekenbox van november (met het thema Glitter and Glamour) besteld. Kan ik niet op wachten!

Liefs,

Daphne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *