BAK lootjes: Monica’s pakketje

BAK
Het is een beetje een late post, maar ik heb in December ook mijn pakketje gekregen van het lootjestrekken van de Boeken Advent Kalender. Vandaag zal ik jullie laten zien wat ik allemaal voor leuks heb gekregen!

Er kwam als eerste een pakketje van bol binnen met een boek erin. Welk boek dat was laat ik jullie dadelijk zien. Op het pakketje stond namelijk dat er twee pakketjes voor mij zouden komen, dus ik wachtte eerst de tweede nog af. Deze kwam een paar dagen later binnen!

Envelop
Ik kon aan de envelop al zien dat de afzender er veel moeite in had gestoken! De envelop was helemaal leuk versierd met tape en tekeningetjes. Op de achterkant stond een grote kerstboom.

goodies
In deze envelop zaten allemaal goodies! Er was een schrift met mijn naam erop! Stickers, een boekenlegger, en twee notitieboekjes met een leuke quote erop. Ik houd van dingen met quotes erop, dus ik vond dit helemaal geweldig.

kaartjes
Er zaten ook drie ansichtkaarten in met ook leuke quotes erop! Die linker twee zijn volgens mij uit boeken, maar ik ben er nog niet helemaal achter van welke boeken ze zijn, al klinken ze me wel bekend in de oren. (Is linksboven van Touching Juliette?)

hanger
Deze vind ik echt heel erg leuk (ook de quote erop)! Het is een soort hanger, en ik ga deze ook zeker ophangen in mijn kamer, ik moet alleen nog even bedenken waar.

Ignite Me
Saving the best for last: Het boek wat ik kreeg is Ignite Me van Tahereh Mafi. Ik word hier zo blij van! Nu heb ik de serie eindelijk compleet!

Alles is leuk! Er stond wel een retouradres op mijn pakketje, dus ik denk dat ik nu wel weet wie mijn Secret Santa is. Anne, heel erg bedankt voor de leuke dingen! Ik ben er heel blij mee.

Liefs,

Monica

6 Comments on “BAK lootjes: Monica’s pakketje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *