BAK lootjes: Melisa’s Pakketje

Image and video hosting by TinyPic
De meesten van ons die meegedaan hebben aan de Boeken Adventskalender van Emmy hebben hun cadeautje binnen, zo ook ik. Ik doe al 3 jaar mee met lootjes trekken. Ik hou er van om een cadeautje voor iemand anders te maken en ik ben iedere keer weer super blij met mijn eigen cadeautjes. Mijn getrokken lootje was super blij met haar pakketje, dus dat was al geslaagd. Ik zat met spanning te wachten op mijn pakketje.

Mijn lijstje was vrij lang dus het was voor mij echt een verrassing welk boek mijn Secret Santa zou kiezen. Het pakketje zelf was al mooi versierd met een mooie label met als afzender Secret Santa!

Image and video hosting by TinyPic

Toen ik het pakketje openmaakte zag ik twee leuk ingepakte cadeautjes! Een boek en een ander voorwerp. Ik vind het altijd super leuk als er wat extra’s bij zit. Dat laat zien dat de anderen er net zoveel werk van maken als ik doe en dan blijft het leuk om mee te doen.

Image and video hosting by TinyPic

Het pakketje kwam vlak voor kerst en eigenlijk wilde ik wachten, maar ook weer niet. Dus koos ik voor de niet kant en pakte de cadeautjes uit. Alvast een beetje voorpret voor de kerst. Waar ik ook echt niet op kon wachten!

Image and video hosting by TinyPic

Mijn Secret Santa had mij Eleanor and Park en een boek sieraad cadeau gedaan! Super tof! Ik heb dit jaar Fangirl gelezen dus ik ben super fan geworden van Rainbow Rowell. Ik kan ook niet wachten om dit boek te lezen en meer van Rowell’s kunsten te zien. Ook het sieraad was prachtig! Heel mooi met een appeltje eraan. Er zat ook een kaartje bij met “Merry everything and a happy Always! Geniet van de kados! xoxo” Doet me denken aan Gossip Girl haha. Ik heb dus geen idee wie mijn Secret Santa is. Als je dit leest, Super bedankt! En zou je je misschien bekend willen maken?

Ik hoop dat iedereen een mooie kerst heeft gehad en wens iedereen alvast een Gelukkig Nieuwjaar!

Liefs,
Image and video hosting by TinyPic

3 Comments on “BAK lootjes: Melisa’s Pakketje”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *