Top Ten Thursday: Non-book producten

De Top Ten Thursday van deze week is een lijstje met non-book producten! Als echte boekennerd verzamel ook ik graag leuke tasjes met quotes uit mijn favoriete boeken en mokken met het bevel om me niet te storen tijdens het lezen. Het was dan ook niet erg moeilijk om dit lijstje in elkaar te zetten en ik werd er zeer hebberig van. Enjoy!

Tote bag1. Tote Bags
Je hebt ze vast wel in je dichtstbijzijnde boekenwinkel zien liggen/hangen. De tote bag. Het perfecte product om je gloednieuwe boekjes in te vervoeren. Vooral uitgeverij Blossom Books heeft veel soorten met bookish quotes maar deze, gemaakt door Zonenmaan voor uitgeverij Unieboek blijft toch wel een van mijn favorieten!

 

 

 

mokken2. Mokken
Wat drink je tijdens het lezen? Juist, thee. Deze mooie mokjes van Blossom Books zijn daar super geschikt voor! Deze versie is toch wel echt mijn favoriet door de (heel herkenbare) quote!

 

 

 

 

Sieraden

3. Sieraden
Wat is nou een betere manier om je boekenliefde te laten zien dan met een sieraad? Vooral voor de meisjes is dit een heel leuk non-book product. Zo draag je altijd een boek bij je! Vooral op de website van Custom Jewels kun je mooie sieraden vinden!

 

 

 

Sticky Bookmarks4. Sticky bookmarks
Deze bookmarks zijn echt ideaal, vooral voor recensenten! Deze van Blossom Books zijn super schattig en uiten onmiddellijk je gevoel of gedachtes zonder dat je het eerst hoeft te noteren. Gewoon, hup, plakken die handel.

 

 

 

 

posters met quotes5. Posters met quotes
Ook ik heb er een paar van in mijn bezit, posters of kleine kaartjes met quotes uit je favoriete boek erop! Ik plak graag mijn muren helemaal vol met leuke quotes, foto’s of andere mooi vormgegeven illustraties. Deze hiernaast heb ik zelf mogen ontwerpen voor uitgeverij Unieboek en de quote komt natuurlijk uit… De Selectie!

 

 

geurkaarsen6. Geurkaarsen
Wat is er nou lekkerder dan op een koude, sombere, gure winteravond met een boek op de bank te liggen, een lekkere mok thee in je hand te hebben, omringt door de geur van.. jawel, een boekenwinkel. Oké, zelf vind ik dit wel een beetje overdreven en ook kan ik me niet voorstellen hoe deze kaars zou ruiken maar hey, leuk idee!

 

 

miniatuurboek7. Miniatuurboeken
Ik hoor je denken, wat moet je ermee. Ik dacht precies hetzelfde. Maar kijk nou hoe schattig! Dit zou een leuk kleinigheidje zijn voor je boekenvriend/vriendin. Stop haar/zijn favoriete miniatuurboek erin (wat je wel even zelf in elkaar moet frutselen ben ik bang) en je hebt het perfecte, persoonlijke cadeautje!

 

 

kussensloop8. Kussenslopen
Een beetje hetzelfde idee als de tote-bag maar dan voor op je bank of bed. Lekker om tegenaan te kruipen met een boek in je handen! Weer een super leuk non-book product van uitgeverij Blossom Books!

 

 

 

boekensteun9. Boekensteunen
Je hebt natuurlijk miljoenen manieren om je boeken mooi (in) op te bergen maar dit is wel één van mijn favorieten. Een invisible bookshelf is echt iets wat op mijn wishlist staat! Neemt weinig ruimte in beslag en fleurt meteen je kale muren op. Ideaal.

 

 

boekenlegger10. Boekenleggers
En natuurlijk mogen deze niet ontbreken. De boekenlegger. Je hebt normale, kleine, smalle, metalen, magnetische etc. etc. Zelf ga ik nog steeds graag voor de oude vertrouwde papieren. Deze heb ik zelf mogen ontwerpen voor uitgeverij Unieboek en ze horen natuurlijk in de boeken van… De Selectie!

 


Welk non-book product uit dit lijstje zou jij ook wel willen hebben?

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

8 Comments on “Top Ten Thursday: Non-book producten”

  1. Leuk overzicht! Ik vind de mokken erg leuk, maar ook de boekenleggers (vooral de magnetische van Blossom Books). O, en vergeet de telefoonhoesjes van BB ook niet!

  2. Alle producten! <3 🙂 Ik ben zelf ook helemaal fan van die kaartjes met quotes, de tote bags vind ik ook erg cool, maar gebruik in de praktijk toch vaak dezelfde tas (met rits, íets meer waterbestending dan de tote bags).

  3. Ik ben nog steeds helemaal happy met mijn Shut up! I’m reading – beker. Eigenlijk vind ik de meeste boekgerelateerde gadgets en juwelen leuk. Jammer genoeg zijn ze vaak vrij kostelijk, maar dat heb ik gelukkig deels kunnen oplossen door bijvoorbeeld zelf juweeltjes te maken.

  4. Super leuk! Ik heb al een mok van Blossom Books en een boekenlegger, maar ik zou echt graag een keer een mooi sieraad met een klein boekje willen. Ben tot nu toe nog niet het perfecte armbandje/kettinkje tegen gekomen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *