Top Ten Thursday: 10 goede (blog) voornemens voor 2016


Kan je het al geloven? Dit is de laatste TTT van 2015! Deze keer heb ik een lijstje gemaakt met goede (blog) voornemens voor 2016. Deze voornemens hebben niet alleen maar betrekking tot het bloggen, maar de goede voornemens over het lezen van boeken in het algemeen. Ik vond het best lastig, maar met de hulp van mijn lieve mede-Booknuts heb ik een aantal goede voornemens op een rijtje kunnen zetten. Kijk je mee?

1. 150 reviews op de blog plaatsen
Wij van Booknuts hebben het samen voor elkaar gekregen om in 2015 132 reviews op Booknuts te plaatsen. Dit kan zeker meer! Daarom hebben we er een challenge gemaakt om komend jaar 150 reviews te posten.

2. 70 boeken lezen in 2016
In 2015 heb ik 112 boeken weten te lezen, en voor mij doen was dit echt heel erg veel! Ik heb veel vrije tijd gehad, zoals nu bijvoorbeeld tijdens mijn minor. In 2016 ga ik afstuderen, dus ga ik ervan uit dat ik minder tijd zal hebben voor het lezen. Ik zet daarom mijn challenge – op dit moment – op 70 boeken.

3. Naar YALC gaan
HIER WIL IK ZO GRAAG HEEN! YALC staat voor Young Adult Literature Convention en vindt plaats in Londen. Ik zit ook serieus te denken om gewoon voor mezelf te bepalen dat ik moet gaan. Niet twijfelen, en de trip gewoon in plannen.

4. Groeien met de blog
Bloggen is leuk. Je deelt je mening over een boek op jouw stukje internet, wat hopelijk veel reacties aantrekt. Toch zijn wij van Booknuts van mening dat we nog verder kunnen groeien! Dus lees: meer volgers op Social Media, meer unieke bezoekers… We willen onze mening met iedereen delen!

5. Vloggen
Melisa heeft het goede voornemen om in 2016 meer vlogs te maken voor onze blog. Hier kan ik zelf nog niet veel over vertellen, maar je leest hier binnenkort meer over op onze blog!

6. Freaky Friday
In het nieuwe jaar gaan wij een nieuwe categorie op onze blog releasen: Freaky Friday. En nee, ik verklap nog niet wat dat zal inhouden, dus nog eventjes geduld!

7. Leuke contacten onderhouden
Bloggen is leuk, zeker als je er met je collega-bloggers over kunt praten. In 2015 heb ik veel nieuwe, leuke mensen mogen ontmoeten die ik zag bij bijvoorbeeld events. Ik vind het heel belangrijk om deze goede contacten te blijven onderhouden in 2016! Hierbij bedoel ik niet alleen het contact met mede-bloggers, maar ook met uitgeverijen. Die samenwerkingen zijn tot nu toe vlekkeloos en heel goed verlopen, en dat willen wij zo houden!

8. Meer dingen doen met z’n vijven
Eigenlijk hoort dit puntje helemaal bovenaan te staan. Wij van Booknuts vergaderen eigenlijk altijd via Skype, en spreken te weinig met elkaar in real-life af. Hier moet in 2016 ECHT verandering in komen!

9. Nieuwe pareltjes ontdekken
Ik heb zo het gevoel dat 2016 een mooi jaar gaat worden voor de boekliefhebbers onder ons. Dus dat er veel nieuwe pareltjes uit komen, goede boekenreeksen die ten einde komen (bijvoorbeeld De Bijzondere Kinderen van Mevrouw Peregrine-serie) en dat er nieuwe reeksen zullen starten.

10. Met heeeel veel plezier blijven bloggen
Dit is ook een van mijn belangrijkste voornemens (waarom staan al mijn belangrijke voornemens onderaan?!). Je blogt omdat je graag je mening wil delen met de rest van de wereld, maar het is wel belangrijk dat je dit met plezier blijft doen. Bij Booknuts gaat de samenwerking met elkaar erg goed, en dat moeten wij in 2016 vol blijven houden.

Wat zijn jouw goede (blog) voornemens voor 2016?

Liefs,

One Comment on “Top Ten Thursday: 10 goede (blog) voornemens voor 2016”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *