Booknuts Feestweek – Dag 6: Win Endgame – De Opdracht

Feestweek banner

Het is deze week feest bij Booknuts! Vanwege ons éénjarig bestaan hebben we deze week elke dag een leuke actie. Het is alweer de één na laatste dag en vandaag mogen we Endgame: De Opdracht weggeven!

Endgame: De Opdracht is deel 1 van de toffe serie waarbij je ook nog een geld bedrag kan verdienen als je de puzzel, die door het boek heen verstopt zit, oplost. Helaas is de puzzel van deel 1 al opgelost, maar het blijft natuurlijk super leuk om het te proberen en wie weet lukt het je om deel 2 te kraken. Waar gaat het over?

Endgame: De Opdracht Cover Auteur: James Frey & Nils Johnson-Shelton
Pagina’s: 392
Genre: Young Adult
Publicatie: Van Goor, oktober 2014

aarde. nu. vandaag. morgen.
endgame is echt.
endgame is begonnen.
de toekomst ligt open.
het komt zoals het komt.

12 Spelers. Jong van lichaam, maar oud van oorsprong. De hele mensheid stamt af van hun bloedlijnen. Ze zijn geschapen en verkozen duizenden jaren geleden. Sindsdien bereiden ze zich voor, dag in dag uit. Ze zijn niet bovennatuurlijk. Niemand kan vliegen, lood in goud veranderen, of zichzelf genezen. Als de dood komt, dan komt-ie. Voor hen, voor ons allemaal. Ze zijn de erfgenamen van de aarde, en zij zullen het Grote Raadsel van de Redding moeten oplossen. Een van hen moet dat doen, of we zijn allemaal verloren.

lees het boek.
ontdek de aanwijzingen.
los het raadsel op.
slechts één kan winnen.
endgame is echt.
endgame is begonnen.(Beschrijving bol.com)

Wat moet je doen om dit boek te kunnen winnen?
Post een foto samen met #Booknuts1jaar op Instagram met iets dat je doet denken aan Booknuts.

Extra kans maken? Volg ons op bloglovin’Let op: Deze winactie loopt alleen vandaag, 23 januari, tot en met middernacht. De winnaar wordt aan het eind van de week bekend gemaakt.

Liefs,

Team Booknuts

3 Comments on “Booknuts Feestweek – Dag 6: Win Endgame – De Opdracht”

  1. Hoi, volg jullie via Bloglovin en heb ook twitter gebruikt inplaats van Instagram :3 Hoop dat jullie dat niet erg vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *