Booknuts Feestweek – Dag 5: Win de filmeditie van Catching Fire

Feestweek banner

Het is deze week feest bij Booknuts! Vanwege ons éénjarig bestaan hebben we deze week elke dag een leuke actie. We zijn alweer aangekomen bij onze vijfde dag. Vandaag kan je de filmeditie van Catching Fire winnen!

Catching Fire is deel 2 van de geweldige Hunger Games serie geschreven door Suzanne Collins. De meesten van ons hebben de film wel al gezien, maar wil je toch weten waar het over gaat? Lees dan de informatie hieronder:

Catching Fire Cover Auteur: Suzanne Collins
Pagina’s: 253
Genre: Young Adult
Publicatie: Van Goor, september 2013

Catching Fire. Hét boek bij de bioscoophit. Catching Fire, het tweede deel van de immens populaire Hunger Games- trilogie, is vanaf dit najaar te zien in de Nederlandse bioscopen. Ter gelegenheid van deze nieuwste film van Suzanne Collins verschijnt deze speciale filmeditie.

Vlammen van de revolutie. Katniss Everdeen heeft samen met Peeta Mellark De Hongespelen gewonnen. Sinds hun terugkeer naar District 12 wordt er gefluisterd over een opstand tegen het Capitool. President Snow stelt Katniss persoonlijk verantwoordelijk voor het temperen van alle onrust. Ze raakt verstrikt in een angstaanjagend politiek web en twijfelt of ze de vlammen van de revolutie echt wil doven…(Beschrijving bol.com)

Wat moet je doen om dit boek te kunnen winnen?
Heel makkelijk. Geef antwoord op de volgende vraag:

Welk personage uit The Hunger Games zou jij als je ally in de arena willen en waarom?

Extra kans maken? Volg ons op bloglovin’Let op: Deze winactie loopt alleen vandaag, 22 januari, tot en met middernacht. De winnaar wordt aan het eind van de week bekend gemaakt.

Liefs,

Team Booknuts

3 Comments on “Booknuts Feestweek – Dag 5: Win de filmeditie van Catching Fire”

  1. Poeh moeilijk kiezen, doe er maar eentje daar vermaak ik me dan wel mee 😉 Ik loot graag mee. Ik volg op facebook en bloglovin

  2. Oei moeilijke vraag! Je mag er denk ik maar een kiezen. Die persoon moet volledig te vertrouwen zijn, iemand waar je op kunt rekenen, die vindingrijk is, voedsel, onderdak enz. kan vinden (en het mij kan leren), goed met wapens om kunnen gaan zou ook zeker een pluspunt zijn. Denk dat ik (toch) voor Katniss zou gaan, ze voldoet zo’n beetje aan alle genoemde belangrijke en handige punten om te zorgen dat we beiden heelhuids (of i.i.g. levend) de arena overleven!
    Volg op Bloglovin’ onder TurtleBookwurm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *