Booknuts Feestweek – Dag 3: Win Mijn Hart en Andere Zwarte Gaten

Feestweek banner

Het is deze week feest bij Booknuts! Vanwege ons éénjarig bestaan hebben we deze week elke dag een leuke actie. Vandaag is het alweer tijd voor de derde actie, waarbij jullie kans kunnen maken op Mijn Hart en Andere Zwarte Gaten!

Mijn Hart en Andere Zwarte Gaten is geschreven door Jasmine Warga. Het is een prachtig en ontroerend boek. Wil je toch nog even weten waar het boek over gaat? Lees dan de informatie hieronder:

Anna en de French Kiss cover Auteur: Jasmine Warga
Pagina’s: 320
Genre: Young Adult Contemporary
Publicatie: Karakter Uitgevers, december 2015

De zestienjarige nerd Aysel is geobsedeerd door het plannen van haar eigen dood. Met klasgenoten die continu over haar roddelen, een moeder die haar nauwelijks kan aankijken, en een vader die met een gewelddadig misdrijf hun dorp opschrikt, ziet Aysel redenen genoeg om haar leven te beëindigen. Maar ze weet niet zeker of ze het alleen durft. Als ze op een website het forum Zelfmoordpartners ontdekt, denkt ze de oplossing te hebben gevonden. Ze vindt er Roman, een jongen die achtervolgd wordt door een familietragedie. Hoewel Aysel en Roman niets met elkaar gemeen hebben, beginnen ze deel uit te maken van elkaars leven. Naarmate hun plan voor zelfmoord vorm krijgt, begint Aysel zich af te vragen of ze er wel mee door wil gaan. Ze zal uiteindelijk moeten kiezen: een einde aan haar leven maken of Roman ervan proberen te overtuigen om samen door te leven. (Beschrijving bol.com)

Wat moet je doen om dit boek te kunnen winnen?
Heel makkelijk. Geef antwoord op de volgende vraag:

Welke Booknuts post van afgelopen jaar vond je het leukst en waarom?

Extra kans maken? Volg ons op bloglovin’Let op: Deze winactie loopt alleen vandaag, 20 januari, tot en met middernacht. De winnaar wordt aan het eind van de week bekend gemaakt.

Liefs,

Team Booknuts

Wij willen Karakter Uitgevers graag bedanken voor het ter beschikking stellen van deze prijs!

18 Comments on “Booknuts Feestweek – Dag 3: Win Mijn Hart en Andere Zwarte Gaten”

 1. 🙂 dag 3 alweer, wat gaat dat snel 🙂 Ik maak graag kans op dit leuke boek.
  Wat ik het leukste vind, stiekem wel de post met deze winactie week(daar gaat ieder boekenhartje toch sneller van kloppen, bij de kans op meer boeken in de kast). En het ”about” gedeelte op de pagina, altijd leuk om te weten wie erachter zit, achter booknuts en meer te weten te komen.

 2. De reviews vind ik het leukst,het brengt me regelmatig op een idee om een bepaald boek te gaan lezen.
  Ik volg op bloglovin.

 3. Leuk boek! En de vraag is heel makkelijk. De blogpost over de YA Sleepover vond ik het leukste omdat ik daar ook bij was en het gewoon megagezellig met elkaar was! Ik volg jullie ook al een tijd via bloglovin

 4. Ik vind the top ten thursday altijd leuk, ben altijd nieuwsgierig welke erin staan natuurlijk en wat jullienaanspreek om te lezsn en waarom je het wilt lezen.
  Weer een leuke winactie dit!!

 5. Hey booknuts,

  Nogmaals gefeliciteerd!! Ik vind deze actie het leukst! Klink ook als een heftig en super spannend boek!! Lijkt me echt zo’n boek die je niet meer weg kan leggen! (Tenminste ik dan :))

 6. Ik loot graag mee. Ik volg je op bloglovin en facebook. Het leukst van de site vind ik de diverse recensies. Hier kan ik wel inspiratie uithalen voor boeken die ik graag zou willen lezen. Daarnaast is zo’n winweekje ook heerlijk

 7. De blog van juli. Dat wij met jullie het 1/2 jaar bestaan mee mochten vieren. Je hadden feest maar gaven cadeaus weg.

 8. Ik vind de posts van bookhauls altijd het leukst. Zo kom ik snel in aanraking met nieuwe boeken die ik nog niet kende maar zie ook dat andere mensen dezelfde boeken aanschaffen als ik 😀

 9. Ik hou vooral van jullie recensies. Die zal ik bijna altijd helemaal lezen.
  Jullie lezen vaak boeken waar ik nieuwsgierig naar ben, dus dankzij jullie recensies kan ik ze hoger of lager op mijn to-read-list zetten 🙂

  Ik volg jullie natuurlijk via Bloglovin’!
  (als Nancy Vercamer)

 10. Ik doe graag mee met deze actie. Het leukst vind ik natuurlijk de winacties. Maar ook lees ik graag de recenties van vooral young adult en new adult fantasy boeken.. Echt mijn ding..

  1. Ohhh moeilijk om 1 iets te kiezen omdat ik alles leuk vind natuurlijk hahah. Je kan die zin op 2 manieren lezen.

   Ik volg jullie op bloglovin: Marcella

 11. Niet echt een blogpost staat bovenaan, maar jullie themaweken vind ik denk ik het leukst, een onderwerp, uitgeverij of auteur dat/die een weer lang in het zonnetje staat. Van jullie themaweken tot nu toe (hoop dat er nog meer komen!) vond ik die van Clavis het leukst, ook een leuk interview!
  Volg jullie ook op bloglovin.

 12. Ik vind het leuk om reviews te lezen. En dan vooral wat je er zelf van vind en hoeveel “nuts” een boek krijgt.

 13. Ik vond de post “Top Ten Thursday: 10 liedjes die me doen denken aan een boek” erg leuk om te lezen.
  http://frame.bloglovin.com/?post=4595248741&blog=13406131
  Omdat ik zelf ook dol ben op lezen en muziek.
  Ik vind alle muzieksoorten leuk, behalve jazz, dat vind ik helemaal niets.
  En dat heb ik ook met boeken, ik ben dol op alle soorten boeken, behalve als het te veel over geschiedenis gaat.
  Bij elke stemming past een ander muzieksoort of boekgenre.
  Daarom vond ik deze blog zo leuk om te lezen.
  Het had voor mij een hoog Oh-ja gehalte 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *