Review: Zwart-Wit

zwart-wit coverAuteur: Gillian King
Pagina’s: 272
Genre: Chicklit
Publicatie: Omniboek, mei 2014
Rating:
4 Eikels

Verliefd worden is geen optie! Gillian King, auteur van onder meer Zestig dagen en O, o, Olivia, schrijft met Zwart-wit opnieuw een chicklit die je in één ruk uitleest! Elin is op zoek naar werk, niet naar een relatie. Vicky is achttien jaar jong en volkomen onbezonnen. Nick is bijzonder aantrekkelijk, maar verboden terrein. Wanneer door een samenloop van omstandigheden de levens van deze drie mensen met elkaar verweven raken, kunnen Elin en Nick het niet helpen dat de vonk tussen hen overslaat. Toch zijn ze het erover eens: verliefd worden is geen optie. Maar ja, zie het maar eens tegen te houden! (Beschrijving Bol.com)

Dit boek kocht ik, met heel veel geluk, voor slecht 1 euro op de kindermarkt tijdens Koningsdag. Het boek heb ik al vaker gezien, vandaar dat ik hem echt niet kon laten liggen.

Het verhaal wordt verteld vanuit de perspectieven van drie verschillende personages: Elin, Bibi (de zus van Elin) en Nick. Het is erg fijn dat de schrijfster ervoor gekozen heeft om het verhaal op deze manier op te bouwen, want zo weet je precies wat de belangrijkste personen in boek denken. De hoofdstukken precies goed, niet te lang en niet te kort. Je wilt steeds verder lezen door de spanning die in het boek wordt opgebouwd. Je moet er, tijdens het boek, achter komen wie er wel en wie er niet de waarheid spreekt. En geloof me, daar wil je heel erg graag achter komen!

Vicky is ook een personage waar ik echt van genoten heb. Ze heeft een fout vriendje en doet een beetje waar ze zelf zin in heeft. Elin komt in contact met haar en vanaf dat moment is het leven van Elin veranderd. Vicky en Elin komen in veel grappige situaties, maar op een gegeven moment gaan ze het ook over serieuze zaken hebben.

Ik lees niet zo heel Chicklits, maar Zwart-Wit bewijst wel weer dat ik dit genre meer moet gaan lezen. Het boek is lekker luchtig en leest heel erg goed weg. Er wordt veel humor in gebruikt en er zit toch een soort van spanning in het verhaal.

Liefs,

[bol_product_links block_id=”bol_556eda65d94a8_selected-products” products=”9200000021970911,9200000027239788″ name=”Zwart-Wit” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

One Comment on “Review: Zwart-Wit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *