Review: Wacht op mij (Wait for You #1)

Wacht op mij Auteur: J. Lynn
Pagina’s: 320
Genre: New Adult
Publicatie: Zomer & Keuning, juli 2014
Rating:
4 Eikels

Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam! Wacht op mij van Jennifer L. Armentrout, gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende? Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen! Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh… Hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij… Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk! (Beschrijving Bol.com)

Wacht op mij on goodreads


Toen ik zag dat het vierde deel van deze serie, Val voor mij, binnenkort verschijnt, vond ik het een schande van mezelf dat ik nog niet aan deze serie begonnen was. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, ben ik helemaal fan geworden van New Adult-boeken. Ik vind het fijn dat het in deze boeken gaat over een wat ouders hoofdpersonage dan in Young Adult-boeken, waardoor ik ze beter begrijp.

Wacht op mij vond ik ook een heerlijk boek! Avery heeft in het verleden iets meegemaakt. Dit is de reden dat zij er voor heeft gekozen om aan een universiteit te studeren, kilometers ver dan waar ze vandaan kwam. Je komt er niet meteen achter wat er is gebeurd, en dat vond ik juist zo fijn. Je wil maar door blijven lezen totdat je weet wat er precies met Avery gebeurd is. Door hetgeen wat ze heeft meegemaakt is ze tevens erg afstandelijk naar anderen, en vooral naar jongens, toe. Vandaar dat ze Cam in het begin op een afstand wil houden.

Op de achterflap is te lezen: “Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam!”. Ik kan bij deze bevestigen: niets is minder waar! Die jongen was inderdaad perfect. Ik vond het heerlijk om te lezen hoe hij Avery achterna liep, zonder dat het irritant en stalkerig overkwam. Hij is echt heel erg goed beschreven, want hij kwam niet overdreven of nep over.

Natuurlijk is de context van het verhaal niks nieuws. De populairste jongen van de school wordt verliefd op een afstandelijk meisje. Daarbij is het verhaal ook best voorspelbaar, omdat je van te voren al wel een idee krijgt hoe het af gaat lopen. Toch weerhield dat me niet om van het verhaal te genieten. Cam en Avery zijn beiden erg fijne personages om over te lezen, en de steamy scènes zijn om van te smullen!

Ben jij al in deze serie begonnen?

Liefs,

[bol_product_links block_id=”bol_571a6dd483dbf_selected-products” products=”9200000055359791,9200000052813065″ name=”wacht op mij” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post