Review: Wacht op mij (Wait for You #1)

Wacht op mij Auteur: J. Lynn
Pagina’s: 320
Genre: New Adult
Publicatie: Zomer & Keuning, juli 2014
Rating:
4 Eikels

Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam! Wacht op mij van Jennifer L. Armentrout, gaat over Avery en Cam. De laatstgenoemde verovert de harten van duizenden meisjes. Ben jij de volgende? Als je dit boek gaat lezen, valt dat bijna niet te voorkomen! Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh… Hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Maar Avery heeft zo haar eigen shit te verwerken, en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En dan nog een stapje dichterbij… Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk! (Beschrijving Bol.com)

Wacht op mij on goodreads


Toen ik zag dat het vierde deel van deze serie, Val voor mij, binnenkort verschijnt, vond ik het een schande van mezelf dat ik nog niet aan deze serie begonnen was. Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, ben ik helemaal fan geworden van New Adult-boeken. Ik vind het fijn dat het in deze boeken gaat over een wat ouders hoofdpersonage dan in Young Adult-boeken, waardoor ik ze beter begrijp.

Wacht op mij vond ik ook een heerlijk boek! Avery heeft in het verleden iets meegemaakt. Dit is de reden dat zij er voor heeft gekozen om aan een universiteit te studeren, kilometers ver dan waar ze vandaan kwam. Je komt er niet meteen achter wat er is gebeurd, en dat vond ik juist zo fijn. Je wil maar door blijven lezen totdat je weet wat er precies met Avery gebeurd is. Door hetgeen wat ze heeft meegemaakt is ze tevens erg afstandelijk naar anderen, en vooral naar jongens, toe. Vandaar dat ze Cam in het begin op een afstand wil houden.

Op de achterflap is te lezen: “Ieder meisje dat dit boek leest, wordt halsoverkop verliefd op Cam!”. Ik kan bij deze bevestigen: niets is minder waar! Die jongen was inderdaad perfect. Ik vond het heerlijk om te lezen hoe hij Avery achterna liep, zonder dat het irritant en stalkerig overkwam. Hij is echt heel erg goed beschreven, want hij kwam niet overdreven of nep over.

Natuurlijk is de context van het verhaal niks nieuws. De populairste jongen van de school wordt verliefd op een afstandelijk meisje. Daarbij is het verhaal ook best voorspelbaar, omdat je van te voren al wel een idee krijgt hoe het af gaat lopen. Toch weerhield dat me niet om van het verhaal te genieten. Cam en Avery zijn beiden erg fijne personages om over te lezen, en de steamy scènes zijn om van te smullen!

Ben jij al in deze serie begonnen?

Liefs,

[bol_product_links block_id=”bol_571a6dd483dbf_selected-products” products=”9200000055359791,9200000052813065″ name=”wacht op mij” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One Comment on “Review: Wacht op mij (Wait for You #1)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *