Review: Isla and the Happily Ever After (Anna and the French Kiss #3)

Lola and the boy next door coverAuteur: Stephanie Perkins
Pagina’s: 384
Genre: Young Adult Contemporary
Publicatie: Usborne Publishing, 2014
Rating:
5 Eikels
From the glittering streets of Manhattan to the moonlit rooftops of Paris, falling in love is easy for hopeless dreamer Isla and introspective artist Josh. But as they begin their senior year in France, Isla and Josh are quickly forced to confront the heartbreaking reality that happily-ever-afters aren’t always forever.

Their romantic journey is skillfully intertwined with those of beloved couples Anna and Étienne and Lola and Cricket, whose paths are destined to collide in a sweeping finale certain to please fans old and new.

goodreads button

Dit boek stond bovenaan de lijst op Goodreads, van beste Young Adult Fictie 2014. Ik MOEST dit boek toen wel lezen! Ik was al helemaal verliefd op Anna & The French Kiss en Lola and the Boy Next Door, dus dit boek kon ik ook niet laten liggen. Ik las op de achterflap dat we met dit verhaal weer terug gaan naar Parijs, en dat het ging over Isla en Josh. Deze personages kwamen al voor in Anna and the French Kiss, dus ik was benieuwd hoe het met hen ging.

Isla is al een hele tijd verliefd op Josh. Op de een of andere manier kruisen hun paden, en vinden ze hun weg met elkaar. In het begin vond ik haar een beetje vreemd. Ze is heel anders dan Anna en Lola. Je zult je heel het boek afvragen of Josh en Isla wel samen zullen komen. Dat vond ik daarom ook zo leuk aan het verhaal. Het is onvoorspelbaar, in vergelijking met de andere twee boeken.

De sfeer is in dit verhaal wel hetzelfde als de vorige delen. Bij het lezen van dit boek kreeg ik weer het verliefde gevoel als ik gekregen heb bij de andere boeken van Stephanie Perkins. Dit boek is echt heel erg fijn. Als je even in een dipje zit of even verdrietig bent, vrolijkt dit boek je weer helemaal op. Het is makkelijk te volgen en voor je het weet heb je het boek uit. Het is dus het allerleukste om aan dit boek te beginnen als je de vorige twee delen ook uit hebt. In dit deel komen sommige personages van vorige delen weer terug, dus het het superleuk om dan weer over hen te lezen. Wanneer ik ze tegenkwam in het verhaal, kreeg ik een kriebel-gevoel in mijn buik. Alsof ik ze al die tijd gemist had, en eindelijk kreeg te weten hoe het met ze ging.

Ik vind het oprecht jammer dat deze trilogie is afgelopen. Ik wil meer! Deze boeken maken je echt vrolijk; deze boeken hebben de kracht je uit een verdrietige stemming te halen.
Welk boek lees jij als je in een verdrietige stemmig zit?

Liefs,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *