Review: Ik ook met jou!

Ik ook met jou Auteur: Conny Regard
Pagina’s: 350
Genre: New Adult
Publicatie: Zomer & Keuning, juli 2015
Rating:
4 Eikels

Op de vlucht voor een irritante aanbidder ontmoet Angel op de verjaardag van haar broer Tony een bijzonder leuke man. Angel weet alleen niet wie hij is en ook niet dat haar broer er alles aan doet om dat zo te houden. Tot Angel hem opnieuw tegenkomt en ze elkaars ware identiteit ontdekken. Angel zou Angel niet zijn als zij het daarbij liet zitten. Ze besluit hem een lesje te leren… op z’n Italiaans! (Beschrijving Goodreads)

goodreads button

Ik ook met jou heb ik gekregen in de goodiebag bij het event ZomerBBB van VBK Media. Op die dag was de schrijfster, Connie, ook aanwezig om erover te vertellen. Het is haar nieuwste boek en om eerlijk te zijn had ik nog nooit een boek van haar gelezen. Ik wist dus helemaal niet wat ik kon verwachten. De voorkant ziet er spannend uit (spannend in de zin van New Adult-achtig-spannend). Ook maakte het statement op de voorkant, Angel is bepaald geen engel, mij erg nieuwsgierig naar het boek.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: wat een heerlijk boek was dit! Het leest vliegensvlug weg, dus voor je het weet heb je hem alweer uit. Ik vond Angel een erg fijn personage om over te lezen. Ze is erg levendig en ik kon erg om haar lachen, alhoewel ze soms een beetje chaotisch is. Ze weet zich te wringen in gênante situaties en dat vond ik zó grappig. Angel wordt omschreven als een prachtvrouw, alleen weet ze zelf niet dat ze zo mooi is! Het is dus niet een vrouw die heel sterk in haar schoenen staat en weet wie ze is en waar ze voor gaat. Nee, dit keer is het een iets onzekerder type. Maar dat maakt het verhaal er natuurlijk niet minder leuk op!

Het verhaal op zich vond ik wel leuk. Ik vond niet dat het een erg origineel verhaal was en je hebt gaandeweg het boek al in de gaten hoe het gaat aflopen. Op een gegeven moment begon ik me wel een beetje te ergeren. De hoofdpersonen gaan namelijk om elkaar heen draaien en ze zeggen niet wat ze ECHT willen. Maar precies op het moment dat ik de ergernis naar boven voelde komen, kreeg het verhaal de leuke wending die ik altijd al voor ogen had. Conny heeft dit dus precies op het goede moment gedaan! Als je het boek dan eenmaal uit hebt, voel je je zo ongelofelijk opgelucht.

Ik ook met jou is een heerlijke, luchtige liefdesroman waar je geen genoeg van zult krijgen. Angel zal een plekje veroveren in je hart, omdat ze zo’n leuk personage is. Dit boek raad ik echt aan alle vrouwelijke vakantiegangers aan! Ik heb hem gewoon in de trein moeten lezen, maar wat had het heerlijk geweest als ik met dit boek aan zee lag…

Weet jij al welk boek je gaat meenemen op vakantie?

Liefs,

One Comment on “Review: Ik ook met jou!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *