DIMILY 1 coverAuteur: Estelle Maskame
Pagina’s: 398
Genre: Young Adult, Contemporary
Publicatie: Moon, juni
ISBN: 9789048834754
Rating:
3,5 Eikels

Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Tyler opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch… trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer en -zus en bovendien heeft Tyler al een vriendin. Geheimen, leugens en drama in overvloed. Hoe lang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen? (Beschrijving Bol.com)

goodreads button


Did I Mention I Love You is een van de vijf boeken die ik gelezen heb op vakantie. Ik koos ervoor om dit boek mee te nemen, omdat ik erg benieuwd was naar het verhaal. Ik heb erg goede, maar ook minder goede verhalen over dit boek gehoord. Achteraf heeft dit boek me zeker weten te vermaken, maar ik ben er toch niet laaiend enthousiast over.

Ik ergerde me namelijk erg aan Eden. Ik zag geen reden waarom Eden zich zo aangetrokken voelde door Tyler. Sommigen zullen hem zien als een badboy, maar ik vond hem erg onbeschoft en hij haalt vrij rare dingen uit. Zo zit hij als zeventienjarige jongen aan de drugs, wat ik al absoluut not done vind. Maar goed, dat is mijn mening. Eden kon daar blijkbaar wat makkelijker doorheen kijken. Er schuilt ook zeker een verhaal achter de rebelse Tyler, maar ik snap niet waarom Eden daar zo benieuwd naar was. Ik vond namelijk dat Eden best leuke vriendinnen had in California, dus het is niet dat ze eenzaam was en gezelschap zocht. De schrijfster, Estelle Maskame, probeerde in het verhaal zeker te onderbouwen waarom Eden zich aangetrokken voelde door Tyler, maar mij wist ze niet te overtuigen.

Image and video hosting by TinyPic

Waarom ik het boek toch 3,5 ster geef, is omdat de gebeurtenissen in het verhaal me aanspraken. Het verhaal staat niet stil, en als lezer kreeg ik niet het idee dat Estelle Maskame er maar dingen bij verzon om het verhaal draaiende te houden. Een klein verhaallijntje is bijvoorbeeld dat Eden in het begin van het verhaal benoemt dat ze blij is om naar California te gaan door voorvallen in haar eigen woonplaats. Later kom je erachter wat de reden hiervoor is, en vallen kleine dingetjes op zijn plek. Daarbij ben ik erg blij met het plot van het verhaal. Van te voren had ik niet verwachten dat het zo zou eindigen, wat het verhaal ook leuker maakt. In die zin vind ik het verhaal dus niet voorspelbaar.

Did I Mention I Love You vond ik een heerlijk boek om te lezen in de zomer. Mocht je dus nog op vakantie gaan en hou je van romantische, luchtige contemporary-boeken, dan kan ik dit boek zeker aanraden. Desondanks het boek niet dun is en het lettertype niet groot, had ik het boek zo uit. Zoals ik al zei werd het verhaal goed draaiende gehouden door de verschillende gebeurtenissen. De hoofdstukken vond ik precies lang genoeg, gemiddeld 10 pagina’s per hoofdstuk. Het verhaal wordt luchtig gehouden door de simpele woordkeus en vlotte schrijfstijl. Hierdoor vond ik Did I Mention I Love You dus een lekker boek voor de vakantie, en het verhaal was zeker vermakelijk. Echter vond ik het boek in zijn algemeen niet bijzonder, wat komt door het karakter van de personages. Toch kijk ik zeker uit naar het vervolg van dit boek, welke in oktober in het Nederlands verschijnt.

Heb jij dit boek al gelezen? Wat vond jij ervan?

Liefs,

Daphne

[bol_product_links block_id=”bol_57ae26535a74c_selected-products” products=”9200000057701396,9200000057720734″ name=”dimily 1″ sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post