Grannies Reading Challenge: Update

We zijn bijna op de helft van het jaar en het is vandaag ook mijn verjaardag (25!) dus leek het me wel leuk om te kijken hoe het met de Grannies Reading Challenge staat.

Ik heb nu 48 boeken van de 100 die ik wil lezen gelezen. Mijn goodreads Challenge is dus prima in orde.

 

Blauwe Cover

Prisoner of Ice and Snow van Ruth Lauren

Deze heb ik gekregen van Bloomsbury tijdens mijn stage. Voordat ik hem had gelezen deed hij me een beetje denken aan Frozen, maar na het lezen denk ik daar totaal anders over. Ik raad hem zeker aan en binnenkort kun je mijn review hierover lezen.

 

 

 

 

Een gekregen boek/Aanrader van een vriendin

Simon vs. the Homosapien Agenda van Becky Albertalli

Eline is natuurlijk al heeeeeel lang fan van Becky en Simon. Ik moest hem dan ook zeker lezen van haar. Vorig jaar kreeg ik hem voor mijn verjaardag van haar en daar was ik zeker blij mee, want ik vind het echt een tof boek. Simon en Blue zijn bae en #lifegoals. Ik kan ook zeker niet wachten op de film.

 

 

 

 

Serie uitgelezen 

Poison Study serie van Maria V. Snyder

Ik was intens gelukkig toen ik hoorde dat Maria na 10 jaar weer terug keerde naar het verhaal van Yelena. Zij was mijn eerste kickass heldin en zal vooraltijd een plekje naast Harry Potter in mijn hart hebben. Helaas is de serie nu dan toch echt ten einde. Hij is deels vertaald in het Nederlands. Ik raad hem met mijn hele hart aan.

 

 

 

Meer dan 400 pagina’s/Gebasseerd op een sprookje/hyped 

A Court of Wings and Ruin van Sarah J. Maas

JA JA JA ik kon niet wachten om dit boek te lezen! ACOMAF was een van de beste boeken ooit, dus moest en zou ik snel verder. Ik heb dan ook een fanfic gelezen voordat ACOWAR uitkwam en ben een beetje bang dat de fanfic ACOWAR heeft verpest haha. Het was nog steeds episch, maar ietsjes minder als dat ik had gehoopt.

 

 

Boekenbox

Heartless van Marissa Meyer

De Celebrate Books box met Heartless was een van de beste van hun. Vele vonden het boek ook fantastisch. Ik vond hem wel leuk. Weet niet waarom, ik vond de switch in het midden niet echt fijn.

 

 

 

 

 

Recensie exemplaar 

Caraval van Stephanie Garber

Vorig jaar bij YALC hebben Emmy en ik ons in het zweet gewerkt om deze arcs te winnen. We moesten een cheerleader dansje doen en we gingen all out, uitgerust met dingen van uitgeverij Hodder. We hebben dan ook de versie waar veel mensen een moord voor doen haha. In februari kreeg ik van Hodder een prachtig exemplaar en heb ik Stephanie ontmoet.

 

 

9 van de 15 gedaan! Dat moet goed gaan de rest van het jaar. Ook heb ik nog bijna geen boeken gekocht (wel gekregen haha) maar YALC moet nog komen.

Hoe gaat het met jullie reading challenges?

Liefs,

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post