Grannies Reading Challenge: Update

We zijn bijna op de helft van het jaar en het is vandaag ook mijn verjaardag (25!) dus leek het me wel leuk om te kijken hoe het met de Grannies Reading Challenge staat.

Ik heb nu 48 boeken van de 100 die ik wil lezen gelezen. Mijn goodreads Challenge is dus prima in orde.

 

Blauwe Cover

Prisoner of Ice and Snow van Ruth Lauren

Deze heb ik gekregen van Bloomsbury tijdens mijn stage. Voordat ik hem had gelezen deed hij me een beetje denken aan Frozen, maar na het lezen denk ik daar totaal anders over. Ik raad hem zeker aan en binnenkort kun je mijn review hierover lezen.

 

 

 

 

Een gekregen boek/Aanrader van een vriendin

Simon vs. the Homosapien Agenda van Becky Albertalli

Eline is natuurlijk al heeeeeel lang fan van Becky en Simon. Ik moest hem dan ook zeker lezen van haar. Vorig jaar kreeg ik hem voor mijn verjaardag van haar en daar was ik zeker blij mee, want ik vind het echt een tof boek. Simon en Blue zijn bae en #lifegoals. Ik kan ook zeker niet wachten op de film.

 

 

 

 

Serie uitgelezen 

Poison Study serie van Maria V. Snyder

Ik was intens gelukkig toen ik hoorde dat Maria na 10 jaar weer terug keerde naar het verhaal van Yelena. Zij was mijn eerste kickass heldin en zal vooraltijd een plekje naast Harry Potter in mijn hart hebben. Helaas is de serie nu dan toch echt ten einde. Hij is deels vertaald in het Nederlands. Ik raad hem met mijn hele hart aan.

 

 

 

Meer dan 400 pagina’s/Gebasseerd op een sprookje/hyped 

A Court of Wings and Ruin van Sarah J. Maas

JA JA JA ik kon niet wachten om dit boek te lezen! ACOMAF was een van de beste boeken ooit, dus moest en zou ik snel verder. Ik heb dan ook een fanfic gelezen voordat ACOWAR uitkwam en ben een beetje bang dat de fanfic ACOWAR heeft verpest haha. Het was nog steeds episch, maar ietsjes minder als dat ik had gehoopt.

 

 

Boekenbox

Heartless van Marissa Meyer

De Celebrate Books box met Heartless was een van de beste van hun. Vele vonden het boek ook fantastisch. Ik vond hem wel leuk. Weet niet waarom, ik vond de switch in het midden niet echt fijn.

 

 

 

 

 

Recensie exemplaar 

Caraval van Stephanie Garber

Vorig jaar bij YALC hebben Emmy en ik ons in het zweet gewerkt om deze arcs te winnen. We moesten een cheerleader dansje doen en we gingen all out, uitgerust met dingen van uitgeverij Hodder. We hebben dan ook de versie waar veel mensen een moord voor doen haha. In februari kreeg ik van Hodder een prachtig exemplaar en heb ik Stephanie ontmoet.

 

 

9 van de 15 gedaan! Dat moet goed gaan de rest van het jaar. Ook heb ik nog bijna geen boeken gekocht (wel gekregen haha) maar YALC moet nog komen.

Hoe gaat het met jullie reading challenges?

Liefs,

3 Comments on “Grannies Reading Challenge: Update”

  1. Mijn Reading Bingo (die van Madelon) ziet er goed uit, ik denk dat ik ze daar vrijwel allemaal heb kunnen invullen. De Goodreads-uitdaging haal ik denk ik ook wel. Eigenlijk lees ik de laatste tijd erg weinig maar ik ga ook niet plots dunne boekjes uitkiezen of mezelf forceren om dat aantal toch maar te halen. Aan het einde van het jaar zie ik wel hoever ik geraakt ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *