Mijn TBR-probleem

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMijn TBR is groot. Heel groot. Zo groot dat mijn TBR stapel inmiddels een eigen kast heeft. Eentje van halve grootte weliswaar, maar toch. Een eigen kast. Ik denk dat ik meer dan honderd ongelezen boeken in mijn kasten heb staan. En een bekend probleem bij boekenliefhebbers: je koopt of krijgt er toch steeds weer nieuwe boeken bij. En nu lees ik wel honderd boeken per jaar (ik zit momenteel al op de 102!), maar gezien de toestroom aan boeken vrees ik dat ik nooit van die TBR af kom.

En dat is natuurlijk zonde, want er staan een hele hoop prachtige boeken te wachten om gelezen te worden. Boeken die ik ongetwijfeld geweldig zou vinden – als ik ze zou lezen. Toch kies ik steeds voor de boeken die net binnen gekomen zijn. Die zijn natuurlijk net uit en maken heel nieuwsgierig. Toch merk ik aan mezelf dat ik de laatste tijd steeds meer de boeken die ik al heb staan de kans wil geven om gelezen te worden.

In de Celebrate Books Box van september zat een prachtige kaart, ontworpen door Emmy, van een lege boekenkast die je zelf in kunt vullen met boeken die je nog wil lezen. De boekenkast ziet er een beetje uit zoals de mijne, al is die van mij helemaal volgepropt. Inmiddels heb ik die kaart ingevuld (zoals je kunt zien op de foto  hierboven) en hangt hij aan de zijkant van één van mijn kasten.

Ik heb de kaart expres ingevuld met zowel nieuwe boeken, als boeken die al een tijdlang op mijn TBR staan. Zo hoop ik sneller wat oudere boeken te lezen, want ja, die kaart moet uiteraard volledig ingevuld worden! Ook heb ik met mezelf afgesproken om na een nieuwer boek een wat ouder boek te pakken. Om en om dus. Hopelijk werkt ook dat om die ongelezen pareltjes in mijn kast eens te ontdekken!

Worstel jij ook zo met je TBR (of beter gezegd: met het verminderen van je boeken op die TBR)? Heb jij nog tips voor mij om eens door die TBR te komen? Laat dan vooral een reactie achter! Ik ben benieuwd.

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

Category :

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post