Get to know me: Thyrze

ThyrzeHet is alweer de laatste zondag van juli! En een nieuwe zondag betekent ook een nieuwe persoonlijke post. En vandaag komt-ie van mij. Op het moment dat deze post verschijnt, ben ik zelf niet thuis. Het laatste weekend van juli staat voor mij én een hoop andere boekbloggers namelijk in het teken van YALC! Jup, wij zitten in Londen. Voor mij wordt het de eerste keer en ik kijk er echt ontzettend naar uit!

Omdat het de eerste keer is, leek het me leuk om het te hebben over wat ik verwacht van YALC. Uiteraard zullen jullie achteraf zeker nog het een en ander over deze dagen horen. Hoewel de grootste groep (we zijn met z’n tienen) enkel de zaterdag naar YALC gaan, hebben Melisa en ik ook kaartjes voor de vrijdag gekocht. Vrijdag is namelijk de eerste YALC-dag en dan zijn er nog veel boeken die we kunnen scoren. Daarbij komen er ook heel wat gave auteurs die we willen zien.

YALCOp het moment dat ik dit schrijf is het woensdagmiddag. We vertrekken morgenochtend héél vroeg en nee, ik heb mijn koffer nog niet gepakt. Feitje over mij: ik pak mijn koffer altijd pas last minute in. Wel liggen mijn boeken al klaar, want: prioriteiten ;). Ik weet al wel dat ik geen Cosplay-achtige dingen mee ga nemen – die heb ik namelijk helemaal niet. Ik ben wel heel benieuwd hoe anderen eruit zullen zien! Mij is verteld dat de London Comic Con dit jaar uit drie verdiepingen bestaat, waarvan één verdieping compleet gereserveerd is voor YALC. Ik vind het heel lastig te bedenken wat ik kan verwachten. Mijn vrienden zijn uiteraard enorm enthousiast, dus het moet wel leuk worden. Ik hoop natuurlijk op veel boeken, leuke acties, veel auteurs bij wie ik kan signeren en leuke panels om te volgen. Ik ben wel een beetje bang voor mijn schouders, gezien de hoeveelheid boeken die ik mee ga nemen (en ongetwijfeld ga kopen).

Op vrijdag wil ik sowieso mijn boeken van Sarah Crossan, Melinda Salisbury, Sally Green, Samantha Shannon, V.E. Schwab (oké, van haar heb ik geen boeken – die hoop ik op YALC te kopen) en L.A. Weatherly laten signeren. Verder denk ik dat ik voornamelijk mijn ogen uit ga kijken en me laat leiden door Melisa. Zaterdag komen in elk geval Kass Morgan en Alwyn Hamilton signeren. Zaterdag gaan we met de hele groep, dus ik ben erg benieuwd wat we dan allemaal gaan doen! Ik laat het gewoon allemaal op me afkomen.

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is een heus Harry Potter feestje. We zijn immers toch in Londen! Ik ben héél benieuwd hoe het gaat zijn. Waarschijnlijk kom ik helemaal geradbraakt terug in Nederland, maar dat zien we tegen die tijd wel weer.

Oké, en nu moet ik echt mijn koffer maar eens in gaan pakken ;).

Liefs,

Thyrze

One Comment on “Get to know me: Thyrze”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *