Get to know me: Melisa


Het is zondag dus we hebben weer een Get to know me post voor jullie. Buiten Nederlandse boekevents ga ik ook veel naar buitenlandse events. Hier een kleine greep uit mijn reizen.

 

 

 

TEEN AUTHOR SMASH PARIS
imageIk ben goed bevriend met auteur Jenn Johansson en toen Maud en ik hoorde dat ze naar Europa zou komen waren we dol enthousiast! We zijn gelijk meer informatie gaan zoeken over dit event. Het bevond zich in Parijs en er zouden rond de 25 auteurs aanwezig zijn. De planning was snel gemaakt, we zouden een weekendje naar Parijs gaan. Ik houd echt van IBUS hotels, ze zitten overal en je kan kiezen uit verschillende prijs klassen.

We zaten naast een super leuk park en het was mooi weer dus zijn we daar rond gaan lopen, we hebben Parijs gezien en natuurlijk zijn we naar het event geweest. Van te voren had ik alle auteurs en hun boeken bekeken, het waren allemaal super boeken! Dus ik ben met een koffer vol naar het event gegaan en heb ze allemaal laten signeren. Katja ontmoetten we in de American Library. De auteurs waren super lief en gezellig dus het was een hele leuke avond. Ook mocht ik Jenn interviewen en heb ik nog even leuk staan kletsen met de auteurs. Ik ben erg blij dat ik ben gegaan.

YALC
image
Twee jaar geleden gingen een aantal booklovelies al naar YALC, o.a. Emmy en Esmee. Dit leek ik zo leuk dat ik vorig jaar ook mee ging. Officieel is YALC 3 dagen in Olympia in London, maar wij zijn een dagje geweest. Dat was ook zeker wel genoeg want we waren dood op. Natuurlijk was YALC niet het enige dat op het lijstje stond tijdens dit weekend. Je kan niet naar Londen gaan met Boekbloggers en niet naar de Harry Potter Studio’s gaan als je daar nog niet bent geweest. Mijn portemonnee was niet blij en mijn rug ook niet, maar mijn boekenkast zeker wel.

Dit jaar ga ik weer naar YALC en gaan Thyrze en Monica met ons mee. Doordat er zoveel toffe auteurs komen hebben Thryze en ik besloten om 2 dagen te gaan. Wij zullen vrijdag en zaterdag aanwezig zijn en ik heb de meeste boeken al binnen. Er zijn zo’n 20 auteurs die ik zeker wil zien, o.a. V.E. Swab, Holly Bourne, Maggie Stiefvater, Michael Grant, Sarah Crossan en Patrick Ness. Thyrze is nieuw bij het YALC begrip dus ik zal haar zeker introduceren in deze wondere wereld. Natuurlijk ga ik ook even kijken bij de goodies en de ruilkast. Of ik verkleed ga weet ik nog niet.

In iedergeval gaat mijn Hermione outfit weer mee voor de Harry Potter and the cursed child nacht. Ik ben zo blij met dit nieuwe leesvoer dat het me niet veel uitmaakt dat het niet een echt boek is maar een play. Genoeg te doen rond Londen op de zaterdag nacht denk ik zo. Wellicht is het boek al uit voor ik goed en wel terug ben in Nederland.

TEEN AUTHOR SMASH NEDERLAND!
image
Ja, je leest het goed! Dit jaar komt de Teen Author Smash naar Nederland. De afgelopen tijd hebben jullie hier en daar wat kunnen lezen over een geheim project waar ik mee bezig ben, dat was dus toffe auteurs naar Nederland halen! Het event zelf zal in week 42 plaatsvinden, maar tijdens de aanloop ernaar toe zul je al leuke dingen kunne lezen en doen om helemaal in de stemming te komen. Binnenkort krijgen jullie meer informatie over het event, zoals welke auteurs er komen, wanneer het is en waar je kaartjes kunt kopen of winnen. Ook is er nog een speciale prijs te winnen voor die week, die wil je zeker niet missen! Houd deze week dan ook een beetje vrij want het wordt een feestje!

Liefs,
Melisa

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post