Een nieuw jaar, een nieuw begin

2016 was een enorm veelbewogen jaar voor mij. Een jaar waarin ik onder andere mijn eigen blog begon, afstudeerde en mijn eerste baan kreeg. Zeker in het laatste half jaar is er enorm veel gebeurd. Al deze nieuwe dingen betekenden echter ook dat ik het van tijd tot tijd enorm druk had. Zeker nu ik een baan heb, heb ik steeds minder vrije tijd. En inmiddels ben ik daardoor op het punt gekomen dat ik beslissingen heb moeten maken.

Twee boekenblogs bijhouden is niet niks. Je moet voor beide blogs artikelen blijven schrijven en voor beide blogs boeken lezen om vervolgens te recenseren. Heel lang ging het goed, maar de laatste tijd merkte ik dat het me niet meer zo makkelijk af ging. Infinite Stories is inmiddels een jaar oud en begint steeds beter te lopen. Ik heb dan ook de moeilijke beslissing genomen om me te focussen op mijn eigen blog en Booknuts in de veilige handen van Melisa en Daphne te laten.

Ik stop dus niet met bloggen, maar geef mezelf enkel wat meer ademruimte – wat meer tijd om ook nog andere dingen te kunnen doen naast het bloggen. Vanaf nu zal ik enkel nog op Infinite Stories mijn artikelen en recensies plaatsen. Ik hoop dan ook dat jullie mij daar blijven volgen!

Melisa en Daphne en natuurlijk jou, de lezer, bedankt voor alles. Voor mij is het nu tijd voor een nieuw begin!

Liefs,

 

8 Comments on “Een nieuw jaar, een nieuw begin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *