Music Monday Banner

Een tijdje geleden kwam ik een post tegen op Tumblr die me inspireerde deze post te maken. Iemand had namelijk allemaal foto’s verzameld van de cast van de eerste Hunger Games film waarop zij een instrument bespeelden, of zongen, of iets anders muzikaals deden. Daar had iemand anders weer op gecomment dat deze film zo’n ontzettend muzikale cast heeft. En eigenlijk… hebben ze daar wel gelijk in!

Ik ben namelijk zelf ook even op onderzoek uit gegaan, en het is inderdaad zo dat een groot deel van de cast wel een bepaalde affiniteit met muziek heeft. Hier staan ook filmpjes van op internet. De leukste heb ik voor jullie op een rijtje gezet!

Jack Quaid (Marvel)
Marvel
Jack Quaid, die de rol van Marvel, de tribuut van District 1, vertolkt in de film, is een van de gezichten die ik herkende op de foto’s in de Tumblr post. Uiteraard ben ik even op onderzoek gegaan en toen kwam ik dit filmpje van hem tegen. Volgens mij is dit in een café of karaokebar, waar hij het nummer “Just A Gigolo” ten gehore brengt. En kijk even naar die moves!Leven Rambin (Glimmer)
Glimmer
Van Leven Rambin heb ik een foto met een gitaar voorbij zien komen, dus toen was ik wel nieuwsgierig. Na een beetje zoeken kwam ik dit hele korte filmpje tegen waarin ze gitaar probeert te spelen, en ze zingt er ook nog bij.
Alexander Ludwig (Cato)
Cato
Alexander is geloof ik wat meer met zijn muziek carrière bezig geweest dan de vorige twee. Hij heeft in 2012 zelfs zijn eigen single uitgebracht, genaamd “Liv It Up”.
Ook het onderstaande filmpje kwam ik van hem tegen. Als gast bij Queen Latifa laat hij zien dat hij ook gitaar kan spelen. En zeg nou zelf, mannen met gitaar zijn zoveel leuker dan mannen zonder gitaar!

Isabelle Fuhrman (Clove)
Clove
Ook Isabelle heeft schijnbaar een verborgen muzikaal talent, wat te zien is in deze cover video van “Don’t Let Me Fall” van Lenka. Wanneer komt jouw single uit, Isabelle?


Jacqueline Emerson (Foxface)
Foxface
Jacqueline is ook flink bezig met haar muzikale carrière. “Peter Pan” is de eerste van meerdere singles die ze inmiddels al heeft uitgebracht, en ook mijn persoonlijke favoriet!
Amandla Sternberg (Rue)
Rue
Amandla zit met een vriend van haar in een tweemansbandje genaamd Honeywater, waarin zij viool speelt en de tweede stem zingt. Ze hebben ook een EP uitgebracht op iTunes, waar het onderstaande nummer “7 Hours Ago” ook op staat.


Jennifer Lawrence (Katniss)
Katniss
Van Jennifer weten we inmiddels allemaal wel dat ze kan zingen. Zij heeft namelijk als Katniss het nummer “The Hanging Tree” gezongen in Mockingjay – Part 1. Kregen jullie ook kippenvel van deze scène?
Maar eigenlijk vind Jennifer het helemaal niet leuk om voor publiek te zingen, zoals ze vertelt in onderstaand interview. Uiteindelijk laat ze nog wel een klein stukje van “Believe” van Cher horen.

Josh Hutcherson (Peeta)
Peeta
Deze hoort misschien niet helemaal thuis in het rijtje. Ik heb van Josh niet echt serieuze muziek kunnen vinden, en volgens mij is hij daar ook niet zo mee bezig. Ik kwam echter wel dit filmpje van hem tegen. Ik vind hem zo leuk dus deze wil ik jullie toch niet onthouden.
Welke muzikale tribuut is jouw favoriet?

Liefs,

Monica

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post