Interview: Cassandra Clare & Holly Black

Mijn scriptie is inmiddels af, dus vond ik het weer hoog tijd te beginnnen. Een tijdje geleden ging ik naar het Cassandra Clare & Holly Black event in Londen. In een prachtige kerk dicht bij Waterstones Piccadilly werden de dames geïnterviewd en konden we onze boeken laten signeren.

Eerder die dag ging ik op zoek naar Half Moon Street voor de #LunarHunt en toen ik daar klaar was ging ik snel in de rij zitten. 4 uur van te voren was er al een rij! Maar het was mooi weer en ik kon zo mooi Cress uitlezen. Een paar uur later voegde Jemma van Fantastic Books and Where to Find Them en Steph van GeekyClean zich bij me.

We zaten op de tweede rij, dus konden zo mooi alles zien en ook tijdens het signeren hoefde ik niet zoals met Leigh Bardugo en Rainbow Rowell (was in dezelfde kerk) uren te wachten.

De dames praatten over van alles. Hoe hun schrijf proces was, hoe het was om samen te schrijven en wat ze verder nog van plan zijn.

Holly Black’s boek Cruel Prince is nog niet uit, maar wat ik wel slim vond was dat als je hem preorderde dan kreeg je een bookplate en extra art. Ook voor The Dark Artifices kregen we extra art in de vorm van den mooie poster en karakter kaarten.

Zijn jullie al begonnen aan The Dark Artifices? 

Liefs,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *