Boekpresentatie Bloedbroeders + Interview met Helen Vreeswijk

Image and video hosting by TinyPic
(foto: Esther Van de Ven)

Het is alweer de laatste dag van de Helen Vreeswijk week. We vonden het erg leuk om deze week te organiseren en om voor jullie de boeken te mogen weggeven. Natuurlijk hebben we onze grote Helen boeken pakket giveaway nog lopen tot en met 25 september middernacht. Vergeet niet om mee te doen aan deze geweldige giveaway! Meer informatie vind je hier.

Gisteren was de boek presentatie van Bloedbroeders in boekhandel Broese in Utrecht en ik mocht Helen interviewen op dit speciale event. Monica heeft dit voor jullie gefilmd.

Na het interview was het de tijd voor Helen om het eerste exemplaar te mogen ontvangen. Eerst natuurlijk even ruiken.
Image and video hosting by TinyPic
(foto: Emmy van ZonenMaan)

Een goede vriendin van Helen las een hoofdstuk voor uit het boek. Ze begon met Ayaan die iemand aan het zoeken was om te overvallen. Ze las verder toen ze de man cornerde en uit de auto stapte. Op dit punt stopte ze met lezen. Ik weet natuurlijk wat er gebeurd, maar weet je het nog niet, raad ik je aan om het boek te kopen en te lezen.

Hierna was het tijd voor het signeren! Er waren veel mensen gekomen voor Helen dus ze had het lekker druk.

We bleven nog even plakken in de boekhandel zoals booknerdjes dat zo goed kunnen en daarna gingen Monica en ik naar de film: The Scorch Trials! Hier kun je binnenkort een groepsreview van lezen.

Waren jullie ook bij de presentatie?

Liefs,
Image and video hosting by TinyPic

2 Comments on “Boekpresentatie Bloedbroeders + Interview met Helen Vreeswijk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *