Verjaardagshaul

Wie ons volgt op Facebook wist het al: afgelopen zondag 4 oktober mocht ik 22 kaarsjes uitblazen! En bij een verjaardag horen natuurlijk niet alleen slingers en taart, maar ook cadeautjes! Je raad het al: dat betekent nieuwe boeken! Vandaag laat ik jullie dan ook graag zien met welke pareltjes ik mijn verzameling heb mogen uitbreiden.

Onverminderd – Rebecca Yarros
Image and video hosting by TinyPic
Eigenlijk speel ik met dit boek een beetje vals. Onverminderd heb ik namelijk al een aantal dagen voor mijn verjaardag van mijn vriend gekregen. Ik kon na het lezen van alle positieve recensies gewoon echt niet meer wachten tot 4 oktober. Ik heb het boek zelfs al uit! Ik kan vast verklappen: ik heb genoten van iedere letter.

Losing It – Cora Carmack
Image and video hosting by TinyPic
Een ander boek dat al een tijdje op mijn verlanglijstje stond was Losing it. Een rampzalige onenightstand die de day after ineens je docent blijkt te zijn? Het lijkt me een hilarisch boek! Ik ben er al in begonnen, en tot nu toe ben ik zeker niet teleurgesteld!

Hartenkoningin – Gena Showalter
Image and video hosting by TinyPic
Sorry voor de vreselijke flits in het midden van dit boek! Deze foto heeft me extreem veel frustratie opgeleverd, haha. Hij wilde er gewoon níet op. Of misschien is dit een gevalletje Teen Wolf (punten voor wie dit begrijpt!)? Hopelijk werkt de inhoud in ieder geval wel mee! Ik moet deel twee van deze serie nog lezen, maar aangezien ik deel één geweldig vond zal ik de rest van de serie vast ook geweldig vinden! De vormgeving is in ieder geval weer heerlijk!

Hunter & Pearl – Joss Stirling
Image and video hosting by TinyPic
Ik ben verliefd op alles wat Joss Stirling schrijft. De Soulmates serie is mijn eeuwige favoriet, maar het eerste deel van deze serie mocht er ook best zijn! Ik ben dan ook erg benieuwd naar Hunter & Pearl. Heeft iemand dit boek al gelezen? En zo ja, is het wat?

Zuiverheid – Jonathan Franzen
Image and video hosting by TinyPic
Op het eerste gezicht denk je bij dit boek misschien: eh, no. Niet geïnteresseerd. Maar wacht! Dit boek is namelijk veel leuker (denk ik dan) dan de cover doet geloven! De achterflap klinkt in ieder geval interessant. Het is een behoorlijke pil, maar ik hoop jullie over een tijdje te kunnen vertellen of dit boek een aanrader is of niet. Voor nu alvast even waar het boek over gaat:

Zuiverheid, de nieuwe, grote roman van Jonathan Franzen, vertelt het verhaal van de Amerikaanse Purity Tyler, voor de mensen in haar omgeving bekend als Pip – zij schaamt zich voor haar echte voornaam. Haar moeder heeft nooit willen vertellen wie haar vader is. Na een traumatische ervaring in het Californische kraakpand waar ze woont, besluit Pip naar hem op zoek te gaan. Haar zoektocht leidt haar door Noord-Amerika en Latijns-Amerika, waar ze in contact komt met een charismatische, wereldberoemde internetrebel, Andreas Wolf. Maar Pip weet niet dat Wolf een geheim met zich meedraagt, uit een ver verleden, toen hij in Oost-Duitsland woonde en de Berlijnse Muur nog niet gevallen was.

Naast deze boeken heb ik ook nog behoorlijk wat boekenbonnen gekregen. En bij het krijgen van boekenbonnen begint altijd het dilemma: wat ga ik van deze bonnen kopen? Bij deze richt ik mijn vraag dan ook aan jullie: welk boek raden jullie mij aan? Welk boek moet ik nou echt aanschaffen? Ik ben benieuwd!

Liefs,

4 Comments on “Verjaardagshaul”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *