Bookhaul: November

bookhaul-november
In de maand november zijn ook wij zeker een paar fijne boeken rijker geworden. Ben je benieuwd welke boeken we deze maand aan onze boekencollectie toe hebben mogen voegen? Kijk dan verder!

Thyrze

Ik voegde deze maand 15 boeken toe aan mijn boekenkast: Smaragdgroen en De geur van sinaasappels nam ik mee na de boekenkastopruiming op werk, Het mooiste afscheid is een recensie-exemplaar van Karakter Uitgevers. Heir of fire kocht ik zelf. Harteloos won ik tijdens de Leesbeesten Leesclub. Tot je weer ademen kunt is ook een recensie-exemplaar. Zwarte veren kocht ik op het Boekenfestijn in Eindhoven. The Diabolic zat in de Illumicrate box en Duizend hoog in de Celebrate Books Box. Vogel zonder vleugels is ook van de boekenkastopruiming. Kraai & Koninkijk kreeg ik omdat ik meedeed aan De Kraaien blogtour en Grijze ogen ontving ik in verband met de crowdfundingsactie. Endgame de Ontknoping is een recensie-exemplaar, The Midnight Star kocht ik zelf en Stil van jou is een recensie-exemplaar.

Daphne

Deze maand ben ik vijf hele mooie boeken rijker geworden. Ik ben misschien nog wel het meest blij met The Sun is Also A Star. Dat boek heeft mij zo erg weten te ontroeren! The Fill-In Boyfriend bestelde ik ook, omdat ik toe was aan een lekker zoetsappig verhaal. De andere boeken van Katie West vond ik erg vermakelijk, dus dat verwacht ik ook van deze! Duizend Hoog ontving ik deze maand in de Celebrate Books Box. Ik had al een beetje verwacht dat dit boek in de box zou zitten, maar desalniettemin ben ik er heel erg blij mee. Harry Potter en het Vervloekte Kind kocht ik deze maand, om mezelf (extra) te motiveren voor mijn tentamens. Ik heb hem al in het Engels, maar ik wilde hem alsnog graag in het Nederlands hebben. Ik las hem direct toen ik hem had, en ik had hem binnen een paar uur uit. Ten slotte ontving ik van Best of YA Girl Online: Going Solo. De twee voorgaande delen vond ik leuke boeken, dus ik ben erg benieuwd naar deze!

Melisa

Helaas geen echte sinterklaas voor mij, maar ik ben wel verwend. Ik houd ervan als uitgeverijen en auteurs naar de lessen komen, of als ik een uitgeverij bezoek. Zoals jullie hebben kunnen zien in de vlogs ben ik naar Octopus geweest, daar kreeg ik As The Romans Do en Gizzie’s Healthy Appetite, twee hele mooie kookboeken. Een marketeer van Harper Collins kwam langs en van haar kreeg ik Lyrebird van Cecilia Ahern en A Knight of the Seven Kingdoms van George R. R. Martin. Één van de selfpublished auteurs die langs kwam was Jon Appleton, van hem kreeg ik Ready to Love.  En tijdens een les speelde we een raad spel en won ik The Lady in the Van van Alan Bennett van Faber & Faber. Ook ben ik deze maand naar Jennifer Niven geweest en kocht ik Holding up the Universe en Am I Normal Yet van Holly Bourne. Deze maand mocht ik ook wat leuks doen met Duizend Hoog en ligt thuis Zwarte Veren van Anne Bishop en Kraai & Koninkrijk van Leigh Bardugo op me te wachten.

 

 

Welke boeken ben jij deze maand rijker geworden?

Liefs,

Booknuts team

One Comment on “Bookhaul: November”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *