Bookhaul: Mei


In mei zijn er weer veel nieuwe boeken uitgekomen. Zo kwamen er bijvoorbeeld niet een, maar twee Celebrate Books boxen binnen. Benieuwd wat wij in mei nog meer aan moois aan onze boekenkast toe hebben mogen voegen? Lees dan verder!Deze maand verscheen deel #3.5 van The Lunar Chronicles-serie: Levana. Ik heb het boekje gekezen, en ik vond hem echt geweldig. Een miljoen werelden met jou ontving ik van HarperCollins, waarvan je binnenkort een review kan verwachten op Booknuts. Tweestrijd en Stouter #4: Onbetrouwbaar heb ik als recensie-exemplaar binnen gekregen van Chicklit.nl. Vervolgens bestelde ik Donkerblauwe woorden, omdat ik zo benieuwd was naar het boek. Hof van vleugels en verwoesting en Verleiding (De Royals #1) zaten in de boxen van deze maand van Celebrate Books. Ik ben erg tevreden over de boeken die ik deze maand binnen heb gekregen!

 

Deze maand ben ik heel braaf geweest en heb ik geen boeken gekocht. Wel kreeg ik Een Goede Kans van Sarah Moore Fitzgerald, en Traveler en Disruptor van Arwen Elys Dayton van Van Goor. Ook kreeg ik twee arcs van Bloomsbury, namelijk Prisoner of Ice and Snow van Ruth Lauren en Song of the Current van Sarah Tolcser. Last but not least, mocht ik van Hati Bell het boek De Amazone en het Beest ontvangen. Hier komt binnenkort een review over.

Welke pareltjes heb jij deze maand aan je boekenkast mogen toevoegen?

 

Liefs,

One Comment on “Bookhaul: Mei”

  1. Ik heb zowel de Kate Daniels – serie van Ilona Andrews en de Black Dagger Brotherhood-reeks van J.R.Ward verder aangevuld. Uiteraard mocht ik ook mijn Hufflepuff feesteditie van Harry Potter & the Philosopher’s Stone niet ontbreken. Wel, eigenlijk zijn dat ze zelfs nog niet allemaal vermits afgelopen maand mijn bookhaul een beetje uit de hand liep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *