Bookhaul: Maart


Er waren weer wat events deze maand en er zijn er ook heel wat prachtige boeken uitgekomen in maart, dus dat betekent boekjes scoren! Dit is onze haul van deze maand.


Deze maand ben ik zo veel mooie boeken rijker geworden. If I Was Your GirlHolding Up The UniverseThirteen Reasons Why en The Fill-In Boyfriend bestelde ik deze maand. Ik vond het hoog nodig tijd worden dat ik wat meer Engels zou gaan lezen, vandaar deze aanschaf. En ik schafte Thirteen Reasons Why aan omdat er een serie van op Netflix zou verschijnen. Op de rand van het niets kocht ik, omdat ik aardig wat goede recensies had gelezen van verschillende bloggers. Toen moest ik hem ook hebben, natuurlijk. Omdat ik genoten heb van Phobos, heb ik ook gelijk na het lezen ervan Phobos2 gekocht. Ben benieuwd. Daarbij besluit ik een gok te wagen aan De Glazen Troon. Ik hoop zo erg dat het iets voor mij is, omdat ik erg van Sarah J. Maas houd. De strijd om Verona zat in de Celebrate Books Box van de maand maart. Ben er erg blij mee! Moet er alleen nog wel in beginnen… Ook ging Blossom Books deze maand verder met het uitgeven van The Lunar Chronicles, dus pre-orderde ik Cress. Ben halverwege, en ik hou er nu al super veel van. Voor Booknuts kreeg ik Het (niet zo) coole leven van Carrie PilbyEerste leven en Het Verlangen binnen. Ik kreeg van Chicklit.nl deze maand Did I Mention I Miss You, om voor hen te recenseren. Een erg goede boekenmaand, als je het mij vraagt!

 

In Engeland kocht ik As Old As Time en Lady Midnight. Niet te veel want ik had een beetje een verbod, maar tijdens LBF heb ik zo veel boeken gekregen. The Fourth Monkey van J.D. Barker, A Carpet of Purple Flowers van Tracy-Anne McCartney, Puzzle Girl van Rachel Featherstone, Path Keeper van N.J. Simmonds, Find Me van J.S. Monroe, Remember to Breath van Simon Pont, Simon Says van Daniel Gothard, Sword Art Online Aincrad, Sword Art Online Progressive 1&2, Witch is When it all begins van Adele Abbott, The Splendour Falls van Rosemary Clement Moore en Between The Raven and The Dove van Sophia Kingshill. En Forever Geek kreeg ik natuurlijk tijdens The Ultimate Geek party. Thuis lagen er ook nog wat boekjes op me te wachten. Zo zat Poison’s Kiss van Breeana Shields in de Celebrate Books Box en kreeg ik Onverschrokken, Magnus Chase 1&2 en Endgame 3 van Van Goor. 21 boekjes erbij.. oops haha. Als laatste kocht ik nog 4 van Emmy’s kaarsen: Gryffindor, Ravenclaw, Cinder & Six of Crows.

Welke boeken heb jij in maart binnen weten te slepen?

Liefs,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *