Bookhaul: Januari

Book Haul Januari
De eerste maand van 2016 zit er alweer op! Natuurlijk zetten we ook dit jaar al onze maandelijkse boeken aankopen voor jullie op een rijtje. Ben je benieuwd welke boeken we in januari hebben gekocht/gekregen? Lees dan snel verder!


Thyrze
20160131_211306
Ik heb toch weer meer boeken binnen gekregen dan dat ik dacht. En dat allemaal binnen de laatste twee weken van januari.. Mmmm. Allereerst kreeg ik namelijk The Eye of Minds, The Rule of Thoughts en The Game of Lives van James Dashner als afscheidscadeautje van mijn stage bij bol.com. Ook Anna van Niccolò Ammaniti en Muren van Verraad van Nova Ren Suma nam ik daar mee. Blauwe Maan van Jaye Wells kreeg van uitgeverij De Fontein ter recensie. Losgelaten van M.G. Reyes had ik tijdens de BAK van Emmy gewonnen. Bij Fantasywereld mag ik meedoen met de leeslub voor Duizend stukjes van jou van Claudia Grey. Nodig van Joelle Charbonneau en Laatste kans van Abbi Glines kreeg ik van uitgeverij Karakter. De 5e golf van Rick Yancey won ik tijdens de voorpremière van de film. Misschien ooit van Colleen Hoover en Blijf bij mij van Jennifer L. Armentrout kreeg ik tijdens mijn nieuwe stage bij VBK media. Ik kreeg Ibiza, land van liefde van Mireille van Hout na de VBK Books, Blogs & Borrel. Ik was extreem blij toen het recensie exemplaar van Rick Riordan binnen kwam: Magnus Chase en de goden van Asgard: het verdoemde zwaard (wat een mondvol trouwens). Pap nam tot slot The Secret of Crickley Hall van James Herbert voor me mee.

Monica
January 2016
Qua aankopen was januari een zeer rustige maand voor mij: Ik heb namelijk helemaal geen boeken gekocht deze maand (wel besteld, maar die zijn nog niet binnen, dus die zien jullie volgende maand wel!). Wel heb ik deze maand drie boeken gekregen. Deze zaten namelijk in de goodiebag van de Winter Boeken Blogs Borrel van VBK media: Grijze Magie van Jaye Wells, Misschien Ooit van Colleen Hoover, en Ibiza, Land van Liefde van Mireille van Hout.

Melisa
image
Toch weer een aantal mooie boeken deze maand bij elkaar gesprokkeld. All the Bright Places kreeg ik van Kim. Ook ik heb 3 pracht boeken gekregen van VBK in de goodiebag namelijk: Misschien Ooit, Ibiza, Land van Liefde en Rode Letters. Duizend Stukjes van Jou van Claudia Gray mocht ik van Harper Collins ontvangen. Deze maand heb ik ook verlaat nog SinterKerst en Oud&Nieuw gevierd en heb ik Air Awakens van Elise Kova, Cinder van Marissa Meyer en The Beast Within van Serena Valentino gekregen. Tenslotte heb ik Snow Like Ashes van Sarah Raasch en The Casual Vacancy van J.K. Rowling gekocht.

Linde
Linde book haul januari
Ik zit al een tijdje in een enorme leesdip. Ik kan werkelijk waar nog geen uur een boek of e-reader vasthouden zonder mijn concentratie te verliezen. Mijn hoofd staat gewoon niet naar lezen. Om mezelf er een beetje uit te trekken heb ik besloten mijn cadeaubonnen, die ik voor mijn 21e verjaardag had gekregen, allemaal in te ruilen! Daarvan heb ik de mooie boeken Library of Souls van Ransom Riggs gekocht en volume 4 en 5 van de graphic novel serie Saga van Brian K. Vaughan! Laten we hopen dat deze pareltjes mij weer een beetje aan het lezen krijgen!

Daphne
Bookhaul Januari Daphne
Deze maand ben ik acht boeken rijker geworden. Een wilde zwaan en Duizend stukjes van jou heb ik deze maand mogen recenseren voor Chicklit.nl. Rode letters, Ibiza, land van liefde en Misschien ooit zaten in de goodiebag die ik gekregen heb bij de #WinterBBB van VBK. Sterrenhemel, Makkelijk en Wacht op mij heb ik voor een prikkie weten te scoren bij V&D! Deze boeken waren daar in de sale.

Welke boeken heb jij in de maand januari gekocht/gekregen?

4 Comments on “Bookhaul: Januari”

  1. Ik blijf het ontzettend leuk vinden om jullie bookhauls te bewonderen. Mijn blogpost van januari stond nog maar twee dagen online of ik was al weer bezig met het sparen voor de aanwinsten-post van februari. Tja, het harde leven van een boekblogger zeker. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *