Book Haul December
December is de maand waarin de meeste van ons verwend worden met cadeautjes. En voor ons betekent dat natuurlijk: boeken! Benieuwd welke boeken wij deze maand hebben weten binnen te slepen? Kijk snel mee!

Thyrze
Image and video hosting by TinyPic
December was een hele volle maand. Zowel qua leuke dingen als qua nieuwe boeken. Allereerst ontving ik eindelijk mijn exemplaar van Winter van Marissa Meyer. Het exemplaar wat ik hiervoor kreeg was beschadigd, dus kreeg ik een nieuwe opgestuurd. Ongemerkt van Kami Garcia en Faking It van Cora Carmack recenseerde ik voor Chicklit. Met Sinterklaas kreeg ik Clockwork Prince van Kami Garcia van een vriendin. Ik had hem al gelezen, maar alleen dit boek miste ik nog in dit kleine formaat. Mijn Hart & Andere Zwarte Gaten van Jasmine Warga en Liefdesbrieven aan de Sterren van Ava Dellaira zijn beide recensie exemplaren. Van mijn BAK lootje kreeg ik Op het Randje van Katie McGarry en Dingen Die We Zeker Weten van Jessi Kirby (niet op de foto). Lament van Maggie Stiefvater kocht ik zelf. Vervolgens kreeg ik weer drie boeken binnen van Chicklit om te recenseren: Ik Verdrink in Ons van Jasinda Wilder, De Dochter van de Toragh van Tisa Pescar en Een Leven Na Jou van Jojo Moyes. En toen was het kerst. Ik kocht Ontworteld van Naomi Novik en Silber 3 van Kerstin Gier met cadeaubonnen die ik kreeg. Girl Online 2 van Zoe Sugg kreeg ik van mijn lootje voor kerst. Jenna en Corinne, beiden van Lara Adrian kreeg ik ook tijdens kerst, evenals mijn nieuwe grote liefde: de Harry Potter Library Boxset.

Monica
haul Monica
December is cadeautjesmaand! Het begon met Sinterklaas. Van de de lieve Sint kreeg ik Happily Ever After van Kiera Cass, Unite Me van Tahereh Mafi, en Carry On van Rainbow Rowell. Ook ontving ik deze maand de hardcover versie van Liefdesbrieven Aan De Sterren  van Ava Dellaira. Van mijn Secret Santa van het lootjestrekken van Emmy‘s Boeken Advent Kalender kreeg ik Ignite Me van Tahereh Mafi, waarmee ik nu de serie compleet heb! Verder kreeg ik met kerst nog een boekenbon. Daar legde ik zelf nog wat geld bij, en kocht ik To All The Boys I’ve Loved Before van Jenny Han, Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children van Ransom Riggs, en The Blood Of Olympus van Rick Riordan. Ik voel me echt verwend met deze mooie boekjes!

Melisa

Image and video hosting by TinyPic
Voor sinterklaas of kerst krijg ik eigenlijk nooit boeken cadeau, maar ik heb wel weer wat mooie pareltjes gekregen van Unieboek | Het Spectrum en van de BAK. Voor het helpen bij Pierre in Eindhoven heb ik Gezond Feesten van Amber Albarda (waar super lekkere en gezonde recepten in staan), Powerfood van Friesland naar New York van Rens Kroes, Young Samurai: De weg van het zwaard van Chris Bradford, Rumag.Blackbook, Waterfall van Lauren Kate, Girl Online on Tour van Zoe Sugg mogen ontvangen. Mijn hart en andere zwarte gaten van Jasmine Warga zat in mijn goodiebag tijdens een bespreking bij het CPNB over Literatour, zo ook het korte verhalen bundel. Ook ik ben gezwicht voor de Harry Potter and the Sorcer’s Stone: Illustrated. Wat is hij mooi! En Eleanor en Park van Rainbow Rowell kreeg ik van mij Secret Santa! Mooi lijstje toch weer.

Linde
Bookhaul December Linde
Bij ons thuis doen we niet aan Sinterklaas- en Kerstcadeautjes, maar gelukkig vier ik elk jaar samen met vrienden Secret Santa. Mijn Secret Santa gaf mij het boek To All The Boys I’ve Loved Before van Jenny Han, een boek die al een hele tijd op mijn to-read lijstje staat! Zelf heb ik nog een e-book van Rainbow Rowell’s Carry On gekocht, die ik nu aan het lezen ben.

Daphne
Bookhaul Daphne December
Ik ben zo blij met de stapel boeken die ik deze maand heb binnen gekregen! Liefdesbrieven aan de sterren heb ik opgestuurd gekregen van VIB YA, in ruil voor een recensie. De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine en Omhulde stad heb ik ook gekregen, omdat ik meedoe met de leesclub van young-adults.nl. Hush Hush, Crescendo, Het Onmogelijke leven en Marionet heb ik deze maand mogen recenseren voor Chicklit.nl. Thuis heb ik gekocht toen ik me enorm verveelde in Den Bosch. Ik kocht het boek bij Adr. Heinen en ging lekker lezen in de bibliotheek #lifeisgood. Let it snow heb ik gekregen in mijn pakketje van het lootjes trekken met de BAK. On the fence, The distance between us, The DUFF en P.S. I still love you heb ik besteld bij bookdepository.com. Na drie weken wachten waren de boeken eindelijk binnen! Everything, Everything heb ik ook gekocht, omdat ik zo benieuwd naar het verhaal. Dat boek riep me gewoon! Verder bestelde ik met mijn boekenbon die ik heb gekregen voor Kerst de jubileumeditie van Twilight. Ik was hem alleen vergeten op de foto te zetten, haha.

Welke boeken heb jij in de maand december gekocht/gekregen?

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post