Book Haul: September

Book Haul September
Het is inmiddels alweer Oktober. In September hebben we al een paar weken lang van dat koude, gure herfstige weer gehad. Perfect weer om binnen een boek te lezen dus. Ook om boeken te kopen? Wij vinden van wel!

Linde
haul linde
Afgelopen maand heb ik zelf helemaal niets gekocht, ik heb al deze boeken gekregen! Begin september kreeg ik van Uitgeverij Moon een recensie-omnibus van The Darkest Power trilogie van Kelley Armstrong, mijn zus deed mij Volume 8 van Death Note kado, die ik maar nergens kon vinden! Van Uitgeverij Luitingh-Sijthoff kreeg ik een digitaal recensie-exemplaar van Lockwood & Co: De Schreeuwende Wenteltrap van Jonathan Stroud en van Uitgeverij van Goor kreeg ik een digitaal recensie-exemplaar van Oog om Oog van Buddy Tegenbosch. Al met al ben ik dus super verwend deze maand. Aan alle bovengenoemden uitgeverijen en zus: dank voor deze bijdrage!

Monica
haul Monica
Deze maand heb ik – op het boekenfestijn na – helemaal geen boeken voor mezelf gekocht. Wel voor anderen, als cadeaus, maar dat telt niet echt mee. Ik ben dus in september naar het Boekenfestijn in Utrecht geweest en om eerlijk te zijn vond ik het best wel tegenvallen. Of ik was gewoon te kritisch en te zuinig op mijn eigen portemonnee, dat kan ook. Ik heb er maar twee boeken gekocht. Een dik boek met alle stukken van Shakespeare, wat ik voor mijn opleiding (Engels) heel handig vind. Daarnaast heb ik het vervolg van Een Wereld Zonder Hemel van Veronica Rossi nog meegenomen: De Eindeloze Nacht.

Thyrze
Image and video hosting by TinyPic
Ik voel me een beetje beschaamd als ik zo naar de meiden voor mij kijk. Maar ik denk maar zo: zonder mij is deze post ook zo klein, hahaha. Anyways, ik ben weer een echte hamster geweest. Allereerst kocht ik Pupil van Julie Kagawa en kwam mijn pre-order Sweet Temptation van Wendy Higgins tegen. Vervolgens kreeg ik Onder De Maan en In Het Bloed van Patricia Briggs ter recensie. Bedankt! Angel Dares van Joss Stirling was ook een pre-order en ik sprong een gat in de lucht toen ik dit boek binnen kreeg! Ik ben gek op deze serie. Op het boekenfestijn kocht ik Mila 2.0 van Debra Driza, Vuur van Mats Strandberg en Sara B. Elfgren en Blood’s Pride van Evie Manieri. Ik kreeg Onverminderd van Rebecca Yarros alvast voor mijn verjaardag van mijn vriend. Op de valreep kwamen mijn recensieboeken van Chicklit vervolgens nog binnen: Percy Jackson En De Andere Helden (!!) van Rick Riordan (happy me, nogmaals bedankt voor de heads up Daph!) en Angelfall: Penryn En Het Gevecht Om Hemel En Aarde van Susan Ee.

Daphne
Image and video hosting by TinyPic
Uhhh… Oops? Laten we beginnen met mijn ‘buit’ van het Boekenfestijn in Utrecht. Deze buit bestaat alleen uit Spring maar achterop. Ik vond het Boekenfestijn erg tegenvallen, jammer! On Top las ik met veel plezier, omdat ik zo benieuwd was naar het verhaal van Anna Nooshin. Ik kan niet wachten om in Dingen die we zeker weten te beginnen! Op het randje heb ik net uit, en wat was dat een prachtig boek. Een recensie op Booknuts volgt snel! Geek Girl 2 en Geek Girl 3 bestelde ik, omdat ik deel 1 met heel erg veel plezier heb gelezen! Geek Girl 4, Grey, Chrisma, Honingzoete Dagen, De Fixer, De Glimlach van AurĂ©lie en Galveston (uitgeprint vooruitexemplaar) mocht ik allemaal recenseren voor Chicklit.nl! Op dit moment is de #Boektober begonnen, dus ik heb lekker veel voer om te lezen!

Welke boeken heb jij in de maand September gekocht/gekregen?

3 Comments on “Book Haul: September”

  1. Dat zijn flinke stapels!!
    Pupil is erg leuk Thyrze! En ik ben nu Onverminderd aan het lezen, hihi.
    En de boeken van Geek girl zijn ook echt super tof <3 Deel 3 is tot nu toe mijn favoriet denk ik đŸ˜€

  2. Oe, die omnibus van The Darkest Power trilogie! Ik heb die boeken ook gelezen (maar dan als losse exemplaren) en heb ze nog steeds hier in de kast staan. Mooie serie! Ik vind die vrouw toch maar wat goed schrijven. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *