Book haul: September

bookhaul-september
Het is weer oktober! De hoogste tijd dus om even stil te staan bij de boeken die we deze maand hebben verzameld!

Thyrze

Wink, Poppy en Midnight  van April Genevieve Tucholke zat afgelopen maand in de Celebrate Book Box. De Graces van Laure Eve, Vermist van Helen Vreeswijk, Het vuur van Louise van Judith Eiselin, Als je terug bent en Als ik weg ben van Abbi Glines kreeg ik als recensie exemplaar. Op werk kreeg ik van mijn collega’s bij Kosmos Het laatste uit liefde van Cathy Rentzenbrink. Ook kwam Liever met lef van Dagmar Valerie afgelopen week uit! Moordspel van Cis Meijer kreeg ik tijdens een Meet & Greet met haar, Gijzeling van Chris Bradford bij de YA Pub Quiz. Omdat ik Jenny Han mocht interviewen, kreeg ik PS Ik hou nog steeds van je toegestuurd. Ook ontving ik nog Titanium van Hati Bell en Vlammenwerper van Brandon Sanderson. Last but not least zat Nerve van Jeanne Ryan in de goodiebag van Hapjes & Sapjes, maar deze ben ik vergeten op de foto te zetten.

Daphne

In de maand september ben ik elf hele mooie boeken rijker geworden! Elke dag maandagMisluktDe Da Vinci Code (YA-editie) en Vermist heb ik deze maand mogen recenseren voor Chicklit.nl. De Kronieken van Bane, De Graces en Wink, Poppy en Midnight heb ik gekocht met een aantal boekenbonnen die ik heb gekregen voor mijn verjaardag. 54 minuten en Aangeschoten kreeg ik binnen als recensie-exemplaar voor Booknuts. Tot slot zat Did I Mention I Love You in de goodiebag van het exclusieve Moon YA-event en Nerve (filmeditiein de goodiebag van Hapjes en Sapjes.

Melisa

Deze maand is voor mij gesplitst in tweeën. Voordat ik weg ging en toen ik in Engeland was. Helaas is de foto die ik had gemaakt voordat ik wegging spoorloos verdwenen van mijn telefoon. Maar ik heb onder andere Ik verdrink in jou van Jasinde Wilder en Het huis op de heuvel van Eve Chase van Esmee gekregen. Ook mocht ik Handlettering doe je zo! van Karin Luttenberg, De tranen van Saar van Jet Steinz, De Graces van Laure Eve, Moordspel van Cis Meijer en Titanium van Hati Bell ontvangen. Wink, Poppy & Midnight zat in de Celebrate Books box en Verder heb ik in Engeland The Call van Peadar O’Guilin, Three Dark Crowns van Kendare Blake, Witch’s Pire van Josephine Angelini en Empire of Storms van Sarah J. Maas gekocht. Ik ben erg bang voor mijn portemonnee hier in Londen, maar mijn bureau staat er mooi bij.

Welke boeken hebben jullie deze maand mogen toevoegen aan jullie boekenkast?

Liefs,

Booknuts team

One Comment on “Book haul: September”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *