Book Haul: Mei

Image and video hosting by TinyPic
En toen was het alweer juni! Nog maar een paar weekjes afzien en dan begint de zomervakantie weer! Vandaag laten wij jullie zien welke boeken wij in de maand mei bij elkaar gesprokkeld hebben.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
In het begin van de maand mei heb ik een aantal mooie boekjes gekocht (en uitgelezen, oops!). Na een heerlijk dagje Amsterdam heb ik deel 1 van de graphic novel serie Saga gekocht. Over deze serie van Brian K. Vaughan had ik ongelofelijk veel goede recensies gelezen en ook ik ben vanaf nu groot fan. Ook nam ik (1 dag na de release datum!) The Heir van Kiera Cass mee naar huis. Omdat er 1 beschadiging op de rug zat heb ik hem nog voor de helft gekregen ook! Toen ik eenmaal Saga deel 1 in één dag uit had, heb ik onmiddellijk Saga deel 2 via internet besteld. Van mijn lieve zus kreeg ik ook nog Death Note deel 7 (die op de foto per ongeluk op zijn kop ligt!)

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Nieuwe boeken! Wie houdt daar nou niet van? Ik heb deze maand weer heel wat pareltjes weten te verzamelen. Zo ging ik aan het begin van deze maand naar het boekenfestijn. Ik nam slechts drie boeken mee (weinig he?): City of Glass van Cassandra Clare (omdat ik de eerste drie delen nog in dit formaat moet hebben – nu dus alleen nog deel 1 en 2), A Witch In Love van Ruth Warburton en Onbreekbaar van Kami Garcia. Tijdens het boekenfestijn heb ik ook een aantal boeken geruild met Esmee. Ik kreeg drie boeken van haar: De Eerste Dag van David Nicholls, Een Alledaags Verhaal Over Een Allesomvattende Liefde (wat een mondvol is dat) van Jessica Thompson en Wij Leugenaars van E. Lockhart. Vervolgens mocht ik De Huisbediende van Tara Conklin, Waar Het Licht Is van Jennifer Niven en Ik Zal Je Vinden van Monica Hesse toevoegen aan mijn boekenkast. Zelf kocht ik nog Alexandra van Lara Adrian en Anna & De French Kiss van Stephanie Perkins. Tot slot kreeg ik van mijn vriend nog Door De Zombiespiegel van Gena Showalter.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Voor het eerst sinds een hele lange tijd was ik weer in een boek winkel en zag ik The Queen of the Tearling staan. Na de achterkant en de review van Thyrze gelezen te hebben leek het me een geweldig boek. En dat was het ook! Ik las er zo door heen, heerlijk! Ik ga snel het 2de boek kopen. Ook heb ik het Ebook van De Prinses gekregen van Van Goor 🙂

4 Comments on “Book Haul: Mei”

  1. Wauw wat een gave boeken hebben jullie! Ik ben helemaal vergeten de ruil boeken met Thyrze aan mijn haul toe te voegen, haha!

    1. Hij is ook errúg goed, al zeg ik het zelf. Zeker de moeite waard maar helaas zijn ze best prijzig! – Linde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *