Book Haul: Mei

Image and video hosting by TinyPic
En toen was het alweer juni! Nog maar een paar weekjes afzien en dan begint de zomervakantie weer! Vandaag laten wij jullie zien welke boeken wij in de maand mei bij elkaar gesprokkeld hebben.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
In het begin van de maand mei heb ik een aantal mooie boekjes gekocht (en uitgelezen, oops!). Na een heerlijk dagje Amsterdam heb ik deel 1 van de graphic novel serie Saga gekocht. Over deze serie van Brian K. Vaughan had ik ongelofelijk veel goede recensies gelezen en ook ik ben vanaf nu groot fan. Ook nam ik (1 dag na de release datum!) The Heir van Kiera Cass mee naar huis. Omdat er 1 beschadiging op de rug zat heb ik hem nog voor de helft gekregen ook! Toen ik eenmaal Saga deel 1 in één dag uit had, heb ik onmiddellijk Saga deel 2 via internet besteld. Van mijn lieve zus kreeg ik ook nog Death Note deel 7 (die op de foto per ongeluk op zijn kop ligt!)

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Nieuwe boeken! Wie houdt daar nou niet van? Ik heb deze maand weer heel wat pareltjes weten te verzamelen. Zo ging ik aan het begin van deze maand naar het boekenfestijn. Ik nam slechts drie boeken mee (weinig he?): City of Glass van Cassandra Clare (omdat ik de eerste drie delen nog in dit formaat moet hebben – nu dus alleen nog deel 1 en 2), A Witch In Love van Ruth Warburton en Onbreekbaar van Kami Garcia. Tijdens het boekenfestijn heb ik ook een aantal boeken geruild met Esmee. Ik kreeg drie boeken van haar: De Eerste Dag van David Nicholls, Een Alledaags Verhaal Over Een Allesomvattende Liefde (wat een mondvol is dat) van Jessica Thompson en Wij Leugenaars van E. Lockhart. Vervolgens mocht ik De Huisbediende van Tara Conklin, Waar Het Licht Is van Jennifer Niven en Ik Zal Je Vinden van Monica Hesse toevoegen aan mijn boekenkast. Zelf kocht ik nog Alexandra van Lara Adrian en Anna & De French Kiss van Stephanie Perkins. Tot slot kreeg ik van mijn vriend nog Door De Zombiespiegel van Gena Showalter.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Voor het eerst sinds een hele lange tijd was ik weer in een boek winkel en zag ik The Queen of the Tearling staan. Na de achterkant en de review van Thyrze gelezen te hebben leek het me een geweldig boek. En dat was het ook! Ik las er zo door heen, heerlijk! Ik ga snel het 2de boek kopen. Ook heb ik het Ebook van De Prinses gekregen van Van Goor 🙂

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post