Book Haul: Mei

bookhaul-meiDoor alle vrije dagen in mei was er veel tijd om boeken te lezen, en dat is alleen maar meer reden om ook weer nieuwe boeken te kopen! Kijk je mee?


Thyrze
20160529_123659
Ik heb deze maand 14 nieuwe boeken in mijn kasten mogen zetten. Ik kocht The Great Hunt van Wendy Higgins bij The Bookdepository. Van uitgeverij Moon kreeg ik na een brainstom De IJzerproef van Holly Black en Cassandra Clare en Did I Mention I Love You? van Estelle Maskame. Rivalen van Alyson Noël ontving ik van uitgeverij HarperCollins voor mijn eigen blog: Infinite Stories. Dans van schaduwen van Yelena Black recenseerde ik voor Chicklit en Lola & de Boy Next Door kreeg ik van uitgeverij Van Goor voor een recensie. Ik doe bovendien mee met de Hebban Buzz actie voor Surf! van Chris Vick. Net voor het einde van de maand ontving ik van Chicklit nog Traveler van Arwen Elys Dayton, We zijn allemaal moleculen van Susin Nielsen en Op de grens van Ilona Andrews. Zelf kocht ik nog The Young Elites en The Rose Society van Marie Lu, evenals The Crown en The Siren van Kiera Cass.

Monica
Bookhaul Monica Mei
Deze maand besloot ik vooral boeken van mijn TBR te lezen en kocht ik dus maar twee boekjes. Bij The Book Depository bestelde ik Tödliche Spiele: Die Tributen Von Panem oftewel: The Hunger Games van Suzanne Collins in het Duits, en The Crown van Kiera Cass.

Melisa

Mijn bestelling van bookdepository kwam binnen met The Crown en A Court of Mist and Fury. Beide heb ik al uit, wat is acomaf geweldig! Ik kan niet wachten op deel 3. Ik ontving Of ik gek ben van Michiel Stronk van Meulenhoff. En Wie schrijft die blijft van Claudia de Boer. Van deze boeken zullen spoedig een review online komen. Van de allerliefste Esmee kreeg ik Half Zwart en Half Wild van Sally Green. Zij komt ook naar YALC! En last but not least kreeg ik Did I mention I love you en Dans van Schaduwen op de brainstorm van Moon. 8 boeken erbij deze maand, vrij rustig dus voor mij.

Daphne
Image and video hosting by TinyPic
Deze maand ben ik zeven hele mooie boekjes rijker geworden! Familiegeheim en Mij niet gezien recenseerde is begin deze maand voor Chicklit. Helaas viel Mij niet gezien mij een beetje tegen… Carry On en Dromen recenseerde ik ook voor Chicklit. Ik vond het beide erg leuke boeken! Calendar Girl: Januari, februari, maart en Riders heb ik onlangs binnen gekregen om te recenseren voor Chicklit. Lekker veel recensie-exemplaren, maar ik vind het ook zo leuk om te doen! De Kroon had ik al een hele tijd geleden gereserveerd op Bol.com. Ik moest en zal dat boek gewoon hebben! Binnenkort vind je er een team-review van op Booknuts :).

Welke boeken heb jij in mei gekocht of gekregen?

5 Comments on “Book Haul: Mei”

  1. Woah, mooie stapel boeken, Thyrze. Ik zie de laatste tijd wel veel The Great Hunt voorbij komen. Interesse gewekt, wat slecht is want ik koop ook teveel boeken, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *