Book Haul March

Het is 1 april! En dat betekent – zonder grappen – dat de maand maart weer voorbij is. De afgelopen maand hebben wij als Booknuts niet stilgezeten. Kijk gauw verder om te zien welke boeken we de afgelopen maand hebben verzameld!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Maart was een goede maand, en dat is ook wel te zien aan het aantal boeken dat ik deze maand rijker ben geworden. Begin deze maand kwam mijn bestelling van The Book Depository binnen, met Fever en Sever van Lauren Destefano (de vervolgdelen op ‘Wither’), Requiem van Lauren Oliver (het derde deel van de Delirium serie) en Day 21 van Kass Morgan (het vervolg op The 100). Ook ben ik uitgekozen als recensent voor Het Programma van Suzanne Young, die ik deze maand ook ontving. Tijdens de YA boekenweek heb ik ook nog het John Green tasje gekocht, waarin Will Grayson, Will Grayson van John Green, Suicide Notes van Michael Thomas Ford, Silent to the Bone van E.L. Koningsburg, My Most Excellent Year van Steve Kluger en The Schwa Was Here van Neal Shusterman zaten. Tijdens de YA week heb ik ook nog Earth Girl van Janet Edwards gekregen van Esmee (Leesmee), maar die staat helaas niet op de foto. In totaal 11 boeken deze maand, en mijn grootste haul tot nu toe!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Ik geloof dat ik met de maand meer boeken bijeensprokkel… Deze maand kwam dat o.a. doordat het boekenfestijn er was. Hoewel ik eerst niet van plan was te gaan, kon ik de verleiding op het laatst toch niet weerstaan. Uiteindelijk kwam ik thuis met zeven boeken, drie Nederlands en vier Engels. Zo nam ik Duistere Vlam van Alyson Noël mee. Beetje bij beetje ben ik deze serie aan het verzamelen. Ook vond ik Heksenbloed en De Heksenkring, deel 2 en 3 van de Wicca-serie van Cate Tiernan. De vier Engelse boeken waar ik mee thuis kwam waren: Flying Blind en Winging It van Deborah Cooke, The Edge of Always van J.A. Redmerski en The Boneseason (eindelijk in m’n kast!) van Samantha Shannon. Ook bemachtigde ik nog vier boeken buiten het Boekenfestijn om. Allereerst kocht ik Rode Letters van Anne Bischop, waar ik erg benieuwd naar ben. Ook heb ik nu mijn Helden van Olympus serie compleet doordat ik Het Teken van Athena, Het Huis van Hades én Het Bloed van Olympus van Rick Riordan aangeschaft heb. Vervolgens kreeg ik Het Programma van Suzanne Young als recensie exemplaar van Karakter Uitgevers. Dankjewel! Ook kon ik dankzij Chicklit.nl Met een Knipoog van Marian Keyes, Ik Ben Bij Je van Lorna Minkman, De Laatsten van Isabella Quinn en Hitte van Lis Lucassen aan mijn boekenkasten toevoegen. Tot slot mag ik meedoen aan de Hebban YA Leesclub met The Finisher van David Baldacci.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Ook deze maand zijn er boeken bij gekomen voor Parijs. Nu ben ik echt klaar met boeken daarvoor te kopen. Promise. Er zijn 2 boeken van Morgan Matson bij gekomen, want ja, zij komt ook! Amy & Roger’s Epic Detour en Since You’ve Been Gone. Amy&Roger is echt geweldig! Ik kan niet wachten tot dat ik aan Since you’ve been gone kan beginnen. Andere boeken voor Parijs zijn: The Lost Code by Kevin Emerson, The Glimpse by Claire Merle, The City’s Son by Tom Pollock, The Vicious Deep by Zoraida Cordova en Katana by Cole Gibson. Alleen helaas komt Cole Gibson niet meer. Ik heb eindelijk Angelfall by Susan Ee gekocht, hij keek me al een tijdje aan en toen hij vrij goedkoop in de boekenwinkel lag ben ik toch gezwicht. Die zelfde dag heb ik ook Liefde en andere Vreemde Woorden gekocht. Mijn naam staat achterin bij hete dankwoord, ik moest hem toch maar hebben 🙂 Ook ik heb de John Green Grabbag van Lemniscaat gekocht met hele mooie boeken erin. Will Grayson, Suecide notes, My Most Excellent Year, The Schwa Was Here en Het Grote Misschien. Normaal lees ik niet zoveel Nederlands, maar deze kon ik toch echt niet laten liggen. Van het boekenfestijn heb ik maar 5 boeken meegenomen, een hele prestatie voor mij. Ik heb eindelijk de Clockwork serie gekocht. Ik heb alle boeken van City of Bones, maar deze serie had ik steeds laten liggen. Nu keken ze me zo aan dat het moest. Ook heb ik Unearthly en Labyrinth meegenomen. Deze leken me ook al een tijdje leuk en iedere keer liet ik ze liggen, maar nu niet! 🙂 Deze maand heb ik weer een boek gewonnen, namelijk: Shadow Study van Maria V. Snyder. Het 4e deel van de Study series. Ik ben zo blij dat ze verder heeft geschreven! De eerste drie delen waren geweldig. Ik kan niet wachten tot hij binnen is en ik kan beginnen! Van Emmy (ZonenMaan) heb ik Deep Blue gekregen, dat boek leek me ook erg leuk. I love Disney, so we’ll see 🙂 In de YA week heb ik 2 boeken in goodiebags gehad, Het Experiment en De Test. De tweede heb ik direct aan mijn zusje gegeven om te lezen. Ik heb hem namelijk al in het Engels, en nu kan zij hem in het Nederlands lezen 🙂 Ik ben samen met Monica naar de boek presentatie van Hitte gegaan, geschreven door pseudoniem Lis Lucassen. Ik heb een leesexemplaar gekregen van Storm Publishers (bedankt!) en hier zal heel snel een review van online komen.

24 boeken deze maand, niet al te veel toch? 😉


Image and video hosting by TinyPic
Dit zijn mijn boeken die ik heb aangeschaft/gekregen in de maand maart. Het zijn er niet zo superveel, en dat heb ik bewust gedaan! Ik heb een erg drukke periode op school achter de rug, dus ik had niet veel tijd om te lezen. De Prins en de Lijfwacht heb ik, samen met Ik geef je de zon, aangeschaft bij het YA event bij Boekhandel Stevens. Het was een super leuk event! Ik kon het gewoon niet laten om deze boeken te laten liggen. Ik had ze al langer op mijn verlanglijstje staan. Toen ik ze zag liggen, moest ik ze meenemen! De IJzerlegendes heb ik opgestuurd gekregen van uitgeverij Harlequin. Mijn dank hiervoor! Binnenkort zullen jullie er een review over lezen op Booknuts. De Test heb ik gekregen in de superleuke goodiebag van het YA Event bij Boekhandel Stevens. Ik heb zelf al wel de hardcoverversie, maar dat vond ik helemaal niet erg. Ik was al van plan om door te gaan met de serie in de paperbackversie. Daarom komt het mooi uit dat ik deze gekregen heb, want zo staat het mooi in de boekenkast! Ohja, en zien jullie dat hele mooie linnen tasje achter de boeken? Deze heeft mijn lieve boekenvriendinnetje Emmy gemaakt. Wauw!!

Related Posts

 • Film Review: Love, Simon

  Paper Towns cover

  Everyone deserves a great love story. But for seventeen-year old Simon Spier it’s a little more complicated: he’s yet to tell his family or friends he’s gay and he doesn’t actually know the identity of the anonymous classmate he’s fallen for online. Resolving both issues proves hilarious, terrifying and life-changing. Directed by Greg Berlanti (Riverdale, The Flash, Supergirl), screenplay by Elizabeth Berger & Isaac Aptaker (This is Us), and based on Becky Albertalli’s acclaimed novel, LOVE, SIMON is a funny and heartfelt coming-of-age story about the thrilling ride of finding yourself and falling in love. (Beschrijving: 20th Century Fox)

  Rating:

  Read More

 • Unboxing: Fairyloot – So Royal

  Sinds een paar maanden koop ik de Fairyloot boxen. Ik was voorheen kei fan van Celebrate Books (nog steeds) maar die kan ik helaas niet naar Londen versturen dus ben ik overgestapt naar Fairyloot. Disney en zeker Frozen is my jam, dus toen ik het thema zag en de illustratie die er bij hoorde was ik helemaal verkocht.

  Read More

 • Review: Peril (Peril #1)

  Peril coverAuteur: Joss Stirlineg Pagina’s: 301 Genre: YA, Fantasy, Post-apocaliptic Publicatie:  juli 2017 Rating: Seventeen-year-old Meri Marlowe may be the last of her kind. Able to see peril – a colour in the UV spectrum – she is hunted by mortal enemies who will settle for nothing less than the end of her race. After losing her American parents, she has been on the run for years and is now hiding out in a climate-changed London with her guardian, Theo. Kel Douglas is one of an ancient people whose skin is covered in beautiful peril-coloured patterns when they come of age. By day he is an ordinary student, the rest of the time he is bodyguard to the heir to the throne. That’s until he meets Meri. First book in a new series set in the near future. Perfect for fans of the Hunger Games or the Starcrossed Trilogy.

  goodreads button

  Read More

 • Blogtour Review: S.T.A.G.S.

  Auteur: M. A. Bennett Pagina’s: 304 Genre: YA, Contemporary, Thriller Publicatie:  Oktober 2017 ISBN: 9789030503477 Rating: Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de elite-club van de school. Het weekend belooft er een te worden waarin bloedsport centraal staat. Wat Greer niet weet is dat er uitnodigingen zijn die je beter niet kunt accepteren. goodreads button

  Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kavana

Quisque consectetur convallis ex, quis tincidunt ligula placerat et.

Subscribe and follow

Popular Post

Subscribe To My Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna

Popular Post