Book Haul: Maart

bookhaul-maartHet is weer April, en dat betekent dat wij jullie vandaag laten zien wat voor boeken wij in Maart hebben verzameld! Kijken jullie mee?

Monica
haul MonicaIk wilde bijna zeggen dat ik zelf geen een boek heb gekocht deze maand, maar dat is niet helemaal waar. De geïllustreerde versie van Harry Potter and the Philosopher’s Stone heb ik namelijk van een boekenbon gekocht die ik voor mijn verjaardag heb gekocht, maar hiervoor heb ik zelf nog wel wat moeten bijleggen. Daarnaast kreeg ik voor mijn verjaardag nog The Bone Clocks van David Mitchell, en Uprooted van Naomi Novik, zoals jullie vorige week in mijn vlog hebben kunnen zien. Begin deze maand ontving ik  nog Twintig Regels Liefde van Rowan Coleman van uitgeverij Boekerij, waarvan de recensie binnenkort verschijnt!

Thyrze
20160330_203101
I did good this month! Allereerst voegde ik vorige maand op de valreep nog vijf boekjes toe. Zo kreeg ik Hof van doorns en rozen van Sarah J. Maas op de boekpresentatie. Verder kocht ik (spotgoedkoop overigens, met dank aan het boekenfestijn en de sale) Ruins van Dan Wells, Girl of Nightmares van Kendare Blake, Burn van Julianna Baggott en Gevangene van de nacht van Anne Blankman. Voor Chicklit ontving ik Harde leugen en Harde lust van Meredith Wild. Ik doe mee aan de Hebban Leesclub met Finding it van Cora Carmack. Tot slot ontving ik Dolende ster van Romina Russell van Karakter uitgevers én het manuscript van Aan alle jongens van wie ik hield van Jenny Han van Moon uitgevers ter recensie. Een mooie stapel dus!

3 Comments on “Book Haul: Maart”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *