Book Haul: Juni

Bookhaul - Juni Het is alweer juli! En hoewel het de afgelopen tijd nog niet te merken was aan het weer, gaan we de zomervakantie in. Maar eerst: de boeken die wij in juni verzameld hebben! Kijk je mee?

Thyrze
20160629_204445
Zoals jullie van mij gewend zijn heb ik weer heel wat nieuwe boeken deze maand – al zijn het er minder dan vorige maand. Staalhart van Brandon Sanderson kreeg ik voor de leesclub van Chicklit. Follow van Gaby Rasters kreeg ik tijdens de boekpresentatie van het boek. Did I Mention I Need You? van Estelle Maskame kocht ik omdat zij in Nederland was. Eenzaam en extreem ver weg van Kate Ling en Vertel me drie dingen van Julie Buxbaum kreeg ik ter recensie. Kamer van Emma Donoghue won ik op Twitter. Ik kreeg nog meer recensie-exemplaren binnen in de vorm van Reboot van Amy Tintera, Onbereikbaar van Rebecca Yarros en Hallo, tot ziens en alles daartussen van Jennifer E. Smith. Summer Shadows van Joss Stirling had ik al een tijd geleden gepre-ordered.

Monica
BookhaulJuni
Ondanks dat ik weinig tijd heb gehad om te lezen deze maand, wilde ik mezelf toch op twee boeken trakteren die al een hele tijd op mijn wishlist stonden. Bij de Book Depository bestelde ik Magonia van Maria Dahvana Headley en Perfect Ruin van Lauren Destefano.

Melisa
image
Deze maand was ik jarig dus heb heel veel boekjes gekregen van mijn lieve boekvriendjes <3 Voor mijn verjaardag kreeg ik The Falconer van Elizabeth May, Uprooted van Naomi Novik, The Bone Season van Samantha Shannon, The Unexpected Everything van Morgan Matson, Simon and the Homesapience Agenda van Becky Albertalli, The Raven Boys van Maggie Stiefvater en A Darker Shade of Magic van V. E. Schwab. Ook kreeg ik Geestes Oog van James Dashner en Rivalen van Alyson Noël van allerliefste Emmy en The 100 van The amazing Esmee. Now is good van Jenny Downham en Gone  van Michael Grant zijn onderdeel van mijn Bookdepository haul voor YALC en Ken je me nog? van Sophie Kinsella heb ik uit een ruil kast meegenomen. 12 boek erbij… mama is er niet blij mee met de verhuizing, maar ach One can never have too many books.

Wat zit er in jullie haul deze maand?

Liefs,

Booknuts team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *