Book haul: Juli

bookhaul-juliDe zomervakantie vliegt voorbij en inmiddels is het alweer augustus! Met een paar weken zomervakantie en YALC achter de rug, hebben wij weer een grote haul deze maand! Kijken jullie mee?

Thyrze

20160727_101959
Oh jongens, jongens, jongens, ik durf het bijna niet te laten zien. Maar goed, hier is-ie dan: mijn stapel van deze maand. Met Je was van mij van Abbi Glines, Vallen van Jacky van Laren, Expeditie Verraad van Liza Sips en De bijenkoningin van Cristina Caboni (niet op de foto) als recensie-exemplaren. De roep van Avalon van Mara Li kreeg ik van Emmy. Rood van Pierce Brown en Hard lijf van Meredith Wild mocht ik lezen van Chicklit. The Sleeping Prince en The Sin Eater’s Daughter van Melinda Salisbury kocht ik zelf, evenals Rebel of the Sands van Alwyn Hamilton. Suzy en de kwallen van Ali Benjamin, Liefde & gelato van Jenna Evans Welch, De jacht van Megan Shepherd en Havikskruid van Irena Brignull kreeg ik eveneens als recensie-exemplaar. Tot slot won ik Unplugged van Donna Freitas via Hebban.

Monica
Juli 2016
Mijn persoonlijke record voor een haul staat op 11 boeken, maar daar zit ik deze maand niet ver vanaf met 10 boeken. Ik had nog een boekenbon van mijn verjaardag, waar ik begin deze maand Zodiac van Romina Russel en The Jewel van Amy Ewing van kocht. Afgelopen zaterdag was ik op YALC en kocht ik daar de volgende boeken: A Court of Mist and Fury van Sarah J. Maas, Elsewhere van Gabrielle Zevin, Lady Midnight van Cassandra Clare, en The Siren van Kiera Cass kocht ik twee keer (een voor mezelf en een voor een vriendin, maar die tweede heb ik niet mee geteld). Doordat ze allerlei verschillende acties hadden op YALC kreeg ik ook nog een paar boeken gratis, namelijk: The Outliers van Kimberly McCreight, The Winner’s Curse van Marie Rutkoski, en Contagion van Teri Terry.

Wat zit er in jullie haul deze maand?

Liefs,

Booknuts team

One Comment on “Book haul: Juli”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *