Bookhaul: December


Het is alweer 2017, maar met de decembermaand van 2016 sloten wij weer af met het binnenkrijgen van een aantal mooie boeken. Benieuwd welke boeken dat zijn? Lees dan snel verder!

8 mooie boeken voor mij erbij. Dash & Lily’s book of Dares en Twelve days of Dash & Lily kreeg ik van mijn Secret Santa. The Jewel en Truthwitch kocht ik. Harteloos en Het Boeken Dagboek zaten in twee mooie Celebrate Books boxen, super tof. Get Shit done heb ik ook gekregen, en Cook Happy, Cook Healthy heb ik van Thyrze gekregen. De kaarsen heb ik gekocht van Emmy en de Supernatural funko kreeg ik van de liefste Rob.


Deze maand ben ik vier fijne boeken rijker geworden. Het zijn er niet zo veel, maar wel boeken waar ik zeker gelukkig mee word. Geek Girl: Pakt uit! en Geek Girl #5: Bekent kleur zijn twee boeken waar ik al erg lang naar uitkeek. En ze waren zo leuk! Alleen had ik wel iets meer qua dikte en grootte van Geek Girl: Pakt uit! verwacht. Zoals je kunt zien, is het maar een dun boekje. Het mooiste afscheid mag ik deze maand recenseren voor Chicklit.nl. Tot slot kocht ik Harteloos. Dat boek had ik binnen no-time uit. En wat was hij goed!

Liefs,

One Comment on “Bookhaul: December”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *