Book Haul: April

bookhaul-april
Deze maand is het is alweer mei 2016! Natuurlijk hebben we in april weer een mooie buit aan boekjes binnengehaald. Kijk je mee?


Thyrze
20160429_084658
Ik heb echt bizar veel boeken binnengekregen deze maand. Het erge is nog wel dat ik er inmiddels bijna niet meer van op kijk. Ik kocht begin deze maand De troon van vuur van Rick Riordan. Ik kreeg Adem van Abbi Glines ter recensie. Voor Chicklit recenseerde ik Harde les van Meredith Wild en Het tweede boek van Tess van Miriam Bruijstens. Ik deed mee aan de blogtour van Val voor mij van Jennifer L. Armentrout. Op Hebban won ik Armada van Ernest Cline. Doordat ik aan meerdere leesclubs meedoe kreeg ik Alles wat je lief is van Nicole Yoon, Amber van Hati Bell en De Klauw van Adrian Stone. Ik kreeg De appeltaart van hoop van Sarah Moore Fitzgerald ter recensie. Ik won The Moonlight Dreamers van Siobhan Curham. In de Celebrate Book Box zat Carry On van Rainbow Rowell en tot slot nam ik van YALFest zowel De afstand tussen jou en mij van Marina Gessner en Riders van Veronica Rossi (thanks Rosa!) mee.

MonicaApril 2016Ik ben deze maand zeven mooie boekjes rijker geworden, plus nog een die niet voor mezelf is Begin van de maand kreeg ik mijn laatste twee verjaardagscadeautjes nog: Throne of Glass en A Court of Thorns and Roses van Sarah J. Maas. Aan het eind van de maand was het YALfest, waarbij ik Bloedband en Onsterfelijk van Julie Kagawa van Rosa kreeg, Elixer kreeg ik van Esmee, en De Afstand Tussen Jou en Mij zat in de goodiebag. Ik kocht zelf op YALfest nog twee boeken: Ik: notes to my future self, en nog een ander boek waarvan ik jullie (nog) niet ga vertellen wat het is, want het is een cadeau voor mijn moeder, voor moederdag!

Daphne
Bookhaul april Daphne
Deze maand ben ik acht hele boeken rijker geworden, en wat ben ik er blij mee! Ik ben nog wel het meest blij met Rivalen, een boek dat erg veel gepromoot wordt door de uitgeverij. De afstand tussen jou en mij ontving ik in de goodiebag van YALfest, en Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld kocht ik daar nog. Ik heb Simon inmiddels uitgelezen, en ik vond het boek (en Simon zelf) geweldig! Altijd anders, Adem, Armada en Ready Player One heb ik deze maand mogen recenseren voor Chicklit.

Welke boeken heb jij in de maand april gekocht/gekregen?

2 Comments on “Book Haul: April”

  1. Mooie stapels die zeker en vast voor veel leesplezier zullen zorgen. Ik heb er zelf wel nog niks van gelezen. En een boek in een GOODIEBAG? Ik wil ook naar de volgende YALfest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *