John Green week + Giveaway!

John Green week + giveaway

Je hebt het vast wel meegekregen: Paper Towns draait vanaf donderdag 30 juli in de Nederlandse bioscopen! Omdat wij hier van Booknuts groot fan zijn van John Green wilden we daarom iets leuks doen. Wij presenteren u: De John Green week! 26 juli tot en met 2 augustus staat totaal in het teken van John Green en zijn prachtige boeken. Van maandag tot en met vrijdag kun je elke dag een recensie verwachten van de volgende boeken: Het grote misschien, Een weeffout in onze sterren, Will Grayson, Will Grayson, 19 keer Katherine en natuurlijk: Paper Towns.

Maar dat is niet het enige!

Jij kan namelijk deze week de winnaar worden van deze toffe Paper Towns goodies: een poster, ansichtkaarten, een boekenlegger en 1 exemplaar van het boek Paper Towns!

Paper Towns coverAuteur: John Green
Pagina’s: 300
Genre: Young Adult, Contemporary
Publicatie: Lemniscaat, Juni 2015

Als Q en Margo negen jaar oud zijn, vinden ze een dode man. Die avond klimt Margo het slaapkamerraam en het hart van Q binnen, maar hun levens gaan daarna verschillende kanten op. Negen jaar later klimt Margo opnieuw Q’s kamer binnen. ze neemt hem mee op een nachtelijk avontuur om nooit te vergeten. De volgende dag is ze verdwenen. Margo blijkt aanwijzingen te hebben achtergelaten die alleen Q kan ontcijferen. Geïntrigeerd gaat hij op zoek naar het mysterieuze meisje, geholpen door zijn vrienden Ben en Radar, en Lacey, een vriendin van Margo. Maar wil Margo wel gevonden worden? (beschrijving Goodreads)

goodreads button

Hoe kan je meedoen?
Onder elke recensie die wij in de John Green week posten, stellen wij een vraag met betrekking tot het boek. Als je deze vragen beantwoordt kom je op een getal uit. Tel aan het einde van de week de 5 getallen op. Het antwoord dat hier uit komt kan je vanaf vrijdag 31 juli 12:00 tot en met zondag 2 augustus 12:00 invullen in een Rafflecopter. Deze Rafflecopter zal in een post staan die op vrijdag 31 juli 12:00 online komt. Daarna gaan wij uit alle inzendingen met de goede antwoorden een winnaar kiezen. Veel succes!

Liefs,

Booknuts team

Wij willen heel graag Uitgeverij Lemniscaat bedanken voor het mogelijk maken van deze winactie.

2 Comments on “John Green week + Giveaway!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *