Giveaway: De Jacht

De JachtHet is donderdag, het is warm, het is vakantie… Welke reden je ook kunt bedenken: wij vonden het tijd voor een hele gave winactie! Zoals jullie misschien wel weten is De Jacht van Megan Shepherd deze maand verschenen, het bloedstollende vervolg op The Cage. Om de release te vieren mogen wij namens Best of YA één exemplaar van dit boek weggeven! Wil jij kans maken? Lees dan snel verder wat je hiervoor moet doen!

Waar gaat De Jacht over?
Na hun mislukte ontsnappingspoging zijn Cora, Lucky en Mali gedegradeerd naar het laagste niveau van gevangenschap. Ze worden samen met wilde dieren en ander menselijk uitschot in een safari-achtige omgeving geplaatst. Daar moeten ze nieuwe Kindred dienen en nieuwe regels volgen. Ondertussen zijn Nok en Rolf verplaatst naar een gigantisch poppenhuis, waar ze dag en nacht geobserveerd worden door Verwanten-wetenschappers die geïnteresseerd zijn in Noks zwangerschap. En Leon, de enige die daadwerkelijk ontsnapt is, heeft een team gevormd met schurkachtige zwartemarkthandelaren.

Gescheiden van elkaar proberen Cora en de anderen in leven te blijven, terwijl ze constant in de gaten worden gehouden. Als Cassian in het geheim aanbiedt om Cora”s psychische vaardigheden te ontwikkelen, moet Cora razendsnel beslissen of ze hem nog durft te vertrouwen of dat ze liever zelf haar vrijheid afdwingt.

WIN!*WIN!*WIN!
Ben jij na het lezen van de achterflap ook zo nieuwsgierig geworden naar dit boek?
(1) Volg ons dan op Bloglovin’
(2) én laat een reactie achter op deze blogpost

That’s it! Je kunt meedoen tot en met zondag 31 juli, daarna maken wij de winnaar bekend.

Succes!

Liefs,

Image and video hosting by TinyPic

23 Comments on “Giveaway: De Jacht”

 1. Ik heb dit jaar wel kaartjes voor Yalfest kunnen bemachtigen en daar kan ik natuurlijk niet aankomen zonder deze serie gelezen te hebben 😀 dus ik doe graag mee haha!

 2. Heb net the cage uit en dat boek was zo geweldig. Dus ik zie heel erg uit na de jacht. The cage is een boek dat zo anders is dus ik ben heel erg benieuwd naar de jacht. Ik doe heel graag mee.

 3. Lijkt me een geweldig boek. Iets wat precies in mijn straatje past of moet ik boekenkast zeggen?

 4. Na The Cage ben ik wel nieuwsgierig naar hoe het verhaal verder gaat.
  Ik doe dan ook graag mee met deze winactie en volg je natuurlijk al een tijdje via Bloglovin 🙂

 5. Ik ben erg benieuwd hoe het verhaal verder gaat na The Cage! Ik doe graag mee en ik volg je via bloglovin.

 6. Ik ben op dit moment The Cage aan het lezen, en ik vind het een heel leuk boek! 🙂 Ik maak dus graag een kans om gelijk verder te kunnen lezen, en op Bloglovin volg ik je al een tijdje 🙂

 7. Oké, schandalig. Ik had dus blijkbaar jullie nog niet gevolgd op bloglovin… shame on me. Maar ik volg jullie natuurlijk al wel een tijd, maar ik ga gewoon altijd via de urlbalk naar jullie blog, haha. Maar ik zou graag meedoen, dan heb ik ook meteen een goede reden om The Cage nog even te kopen, hihi.

 8. Wauw! Gave winactie. Ik volg de blog al een tijdje op bloglovin.
  Na veel lovende verhalen over the cage heeft mijn vriendinnetje deze voor mij gewonnen ?? Het zou natuurlijk super zijn om gelijk door te kunnen lezen in de jacht ?

 9. Leuk! Na The Cage zou ik graag De Jacht lezen! Waag graag een kansje! Bloglovin’ onder TurtleBookwurm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *