Booknuts Feestweek – Dag 2: Win Anna en de French Kiss

Feestweek banner

Het is deze week feest bij Booknuts! Vanwege ons éénjarig bestaan hebben we deze week elke dag een leuke actie. Ook vandaag kunnen jullie weer kans maken op een mooie prijs!

De tweede giveaway van deze week is het welbekende boek van schrijfster Stephanie Perkins: Anna en de French Kiss! Stephanie zal ook aanwezig zijn op het YALFest event! Een extra reden om mee te doen!

Anna en de French Kiss cover Auteur: Stephanie Perkins
Pagina’s: 272
Genre: Young Adult Contemporary
Publicatie: Van Goor, April 2015

Anna kijkt erg uit naar haar laatste jaar op school in Atlanta, waar ze een cool bijbaantje heeft, een lieve vriendin en waar haar secret crush opeens interesse in haar lijkt te hebben. Dan wordt ze door haar vader naar de kostschool in Parijs gestuurd. Anna voelt zich eerst doodongelukkig, maar dat gevoel ebt gauw weg als ze Étienne St. Clair ontmoet. Étienne is charmant en heeft de looks & de brains… en een vriendin. Maar in de Stad van de Liefde moeten wensen uit kunnen komen. Zal een jaar vol bijna-romantische ervaringen eindigen met de felbegeerde French Kiss? (Beschrijving Bol.com)

Wat moet je doen om dit boek te kunnen winnen?
Heel makkelijk. Like én share deze Facebookpost! (Doe dit openbaar, zodat wij het ook kunnen zien!) Extra kans maken? Volg ons op bloglovin’!
Let op: Deze winactie loopt alleen vandaag, 19 januari, tot en met middernacht. De winnaar wordt aan het eind van de week bekend gemaakt.

Liefs,

Team Booknuts

Wij willen Uitgeverij Unieboek graag bedanken voor het ter beschikking stellen van deze prijs!

14 Comments on “Booknuts Feestweek – Dag 2: Win Anna en de French Kiss”

  1. jaa er is er 1 jarig hoera hoera 😀
    gefeliciteerd

    heb je post geliked en gedeeld en volgen deed ik je al 😀

    dit lijkt me een super leuk boek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *