YALFest pre-party

Het is bijna zover. Over 12 dagen is het tijd voor YALFest! Om alvast in de stemming te komen was er afgelopen zondag een pre-party bij H. de Vries in Haarlem.

Ik meette Emmy, Esmee en Eline op het station en samen liepen we naar de boekhandel.

Toen we daar aankwamen had Jesse al lekker chocola & thee neergezet. Het was nog even wachten op wat andere en dan zou de quiz beginnen.

De quiz bestond uit een aantal rondes waarin we moesten raden om welk boek, welke serie of welke auteur het ging. Het ging vooral om de auteurs van dit jaar maar er was ook een ronde over vorig jaar. Ik vond de laatste ronde met slechte beschrijvingen het tofst. Zodra je ze doorhad was het erg logisch, maar het duurde wel even.

Ik had ook mijn schmink mee en heb leuke vlinders, bloemen, anti-demon tattoos en Angelic Runes gezet. Niet echt met de YALFest boeken te maken haha maar wel leuk.

(Foto: Emmy van Ruijven)

Emmy had haar toffe kaarsen mee die ik al eerder had gekocht. Ze ruiken echt super lekker. Ik ben vooral fan van Gryffindor. Kaneel is toch wel echt favoriet.

Uiteindelijk was er een gelijke score. Esmee en Eline scoorde beide 40 punten en wonnen daarmee een enorm prijzen pakket bestaande uit bijna alle boeken van de auteurs van YALFest, 2 vrijkaartjes en een meet&greet met de auteurs! Ze waren zo lief om de vrijkaartjes aan anderen te geven die nog geen kaartje hadden en ik kreeg Phobos. Die wil ik zeker nog lezen voor YALFest.

(Foto: Eline Berkhout)

Na de quiz zijn we lekker pizza gaan eten en was het tijd om naar huis te gaan. Kortom, super gezellige dag. Ik ben blij dat ik weer even thuis ben en weet mee kan doen met alle leuke events voor dat ik weer vertrek naar Londen voor mijn stage bij Bloomsbury.

Hebben jullie ook zo’n zin in YALFest?

Liefs,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *